12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Jau sestdien notiks motosezonas atklāšana pie t/c Mols

 

 

Sestdien, 29. aprīlī plkst. 13.00 notiks tradicionālais motosezonas atklāšanas pasākums, kur vairāki tūkstoši motobraucēji, moto entuziasti un motosporta līdzjutēji pulcēsies pie t/c “Mols”, lai iepazītos ar motobaucējiem, to spēkratiem un viņu ekipējumu.

Jau no plkst. 10.00  pie t/c “Mols” uz pirmo tradicionālo braucienu pulcēsies vairāki tūkstoši motobraucēju gan no Latvijas, gan ārvalstīm. Pasākuma laikā plānotas cīņas sporta paraugdemonstrējumu aktivitātes un 2017. gada motosezonas jaunumu prezentācija. Savukārt visi, kuri vēl nav paspējuši, varēs iepazīties ar jaunākajiem šī gada motociklu modeļiem, kā arī apskatīt unikālus pārbūvētus un uzlabotus motociklu veidus, to stilu un tehniskā risinājuma iespējas, to var izdarīt izstādē  t/c “Mols” 1. stāvā.

Pirms tam, plkst. 11.00 notiks preses konference somu rokgrupai “KnuckleboneOscar”, kuras laikā ikviens varēs iepazīties ar Skandināvijas vienu no populārākajām rokgrupām, kas šogad pēc pārtraukuma viesojas Latvijā. Pēc tam plkst. 14.00 grupa uzstāsies motoparādes noslēgumā, brīvdabas bezmaksas koncertā 11. novembra krastmalā.

Plkst. 13.00. motokolonna startēs no t/c “Mols” Krasta ielā 46 un dosies tālāk pa Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trejādības ielu, Raņķa dambi, Balasta dambi, Vanšu tiltu, Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu, eksporta ielu uz 11. novembra krastmalu.

“Šogad svarīgākais, kā vienmēr, lai spīdētu saule. Taču motobraucējam nav slikti laika apstākļi, ir tikai nepiemērots apģērbs. Tiekamies pie t/c “Mols”, lai plkst. 13.00 dotos parādes braucienā no t/c “Mols” pa Rīgas ielām līdz 11. novembra krastmalai, kur finišējam ap plkst. 13.45. Tur motociklistus ar sezonas atklāšanu sveiks Rīgas pilsētas mērs un Latvijas Motokluba asociācijas (MCA) prezidents A. Freimanis, kā arī ikviens pēc tam varēs baudīt somu rokgrupas “KnuckleboneOscar” koncertu. Jāpiebilst, visas dienas aktivitātes būs pieejamas bez maksas visiem apmeklētājiem!”, Arnis Blodons, “Latvijas Gada Motocikls 2017” organizētājs.

„T/c „Mols” motosezonas atklāšana ir gaidīts notikums, kas norosinās jau ceturto gadu. Mums ir patiess prieks par t/c “Mols” ilggadēju sadarbību ar Latvijas Motoklubu asociāciju, ar kuru kopā, līdztekus jau iecienītajiem – Moto sezonas atklāšanas un Latvijas Gada Motocikls balvas piešķiršanas pasākumiem, tiek organizēti arvien jauni un interesanti notikumi, kuri ir pieejami ikvienam Latvijas iedzīvotajam. Arī šogad aicinu ikvienu interesentu sestdien jau no plkst. 10.00 pulcēties pie tirdzniecības centra, lai varētu apskatīt visdažādākos motociklu modeļus, kuru īpašnieku visu ziemu cītīgi tos kopuši un gatavojuši jaunajai sezonai,” stāsta tirdzniecības centra “Mols” vadītāja Irīna Toropova.

Pasākums ir paredzēts visiem interesentiem un norisinās bezmaksas.

T/c “Mols” apmeklētājiem automašīnu novietošanai būs atvērta daudzstāvu stāvvietas 1. un 2.stāvs. Āra stāvvieta būs slēgta automašīnu novietošanai līdz plkst. 14.00.

Vairāk info: www.mca.lvwww.gadamotocikls.lv, www.mols.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.