1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Atrastas, zagtas, lombardā pirktas. Dārglietas, kas nes nelaimi

 

Bride

Teju visām sievietēm un daļai vīriešu ir vājība uz dārgām rotaslietām. Šīs lietas pie cilvēkiem nonāk dažādā veidā – daļu no tām viņi iegādājas paši, bet citas saņem kā dāvanu. Bet ir arī tādi veiksminieki, kuri atrod dārglietas uz ielas. Taču – vai uzvelkot kaklarotu vai rokassprādzi, šie cilvēki aizdomājas, ka šīs rotaslietas var atnest viņiem nelaimi, bēdas un ciešanas?

Zemāk minēti gadījumi, kad dārglietas var negatīvi ietekmēt notikumu gaitu sava īpašnieka dzīvē.

Atrastas rotaslietas

Šādas dārglietas ir, tā teikt, “loterija”. Tās var atnest veiksmi, bet var – tieši otrādi – piesaukt nelaimi. Viss ir atkarīgs no tā, kāda karma ir bijušajam īpašniekam. Taču jebkurā gadījumā nevajag aizmirst vecu teicienu, ka gūt labumu no sveša labuma neizdosies.

Īpaša uzmanība jāvelta krustiņiem, ko parasti nēsā ķēdītē uz kakla. Šādas rotas pavisam noteikti nevar atnest veiksmi. No tām labāk atbrīvoties pēc iespējas ātrāk. Un nav svarīgi, vai krustiņš ir no zelta, sudraba vai ar briljantiem. Neko labu no tāda atraduma nevar gaidīt.

Zagtas rotaslietas

Šāda veida dārglietas nekādi nevar nest labumu tam, kas tās nozadzis. Kopš seniem laikiem pastāv ticējums, ka no cilvēka, kam tika nozagtas dārgas rotaslietas, zaglis paņem arī visu negatīvismu un iespējamās slimības.

Lombardā iegādātas dārglietas

Šeit uzreiz jāmin, ka no labas dzīves cilvēki rotaslietas uz lombardu nenes. Parasti tas saistīts ar kādu kriminālu vai traģisku notikumu. Attiecīgi rotaslietām, kas nonākušas lombardā, var piemist negatīvā enerģētika tāpat kā viņu īpašniekiem. Pret lietām, kas iegādātas šādās iestādēs, vajag attiekties ar piesardzību. Kas zina, iespējams, kāds jauks kulons var novest jūs pie tāda paša finanšu kraha, kā savu iepriekšējo īpašnieku.

Dārglietas, kuras dāvinājuši slikti cilvēki

Vērtīgas rotaslietas nereti salīdzina ar ēdienu. Piemēram, ja maltīte tiek gatavota sliktā garastāvoklī, tā var izraisīt gremošanas sistēmas traucējumus – sliktu dūšu, vemšanu un caureju. Savukārt rotaslietas, kuras uzdāvinājuši slikti cilvēki, arī var atnest neveiksmi, jo dāvinātāji kopā ar velti nodod adresātam negatīvu vēstījumu.

Protams, daudzi var nepiekrist tik drosmīgam apgalvojumam. Taču spriediet paši – piemēram, no sievietēm var dzirdēt, ka auskari, kurus uzdāvinājusi nelabvēlīgi noskaņotā vīramāte, it kā piesaista asaras, bēdas un visas iespējamās ķibeles. Vai vēl viens spilgts piemērs: gredzens, ko dāvinājuši skaudīgie kolēģi, piepeši sāk piesaistīt sava īpašnieka dzīvē dažādas slimības un nepatikšanas. Speciālisti ir pārliecināti, ka dāvanas, kas pasniegtas ne no tīras sirds un ar negatīvām domām, var kardināli mainīt to saņēmēju dzīvi. Taču diemžēl ne uz labo pusi.

Rotaslietas ar mākslīgajiem akmeņiem

Uzreiz jāsaka, ka mākslīgajiem akmeņiem, kuri ir diezgan lēti un grezno milzīgu skaitu juvelierizstrādājumu, nav nekā kopēja ar dabīgajiem akmeņiem. Tomēr daudzi nevar saprast, kāpēc skaistie mākslīgie akmeņi atnes skumjas un bēdas. Atbilde ir vienkārša. Lieta tāda, ka dabiskie akmeņi ilgstošu laika periodu atradušies zemē, piepildoties ar tās jaudīgo dabas enerģiju. Tāpēc tiem ir iespēja ar šo enerģiju padalīties ar saviem īpašniekiem.

Bet kas attiecas uz mākslīgajiem akmeņiem, tad tiem nav ar ko dalīties. Gluži otrādi – tie sāk atņemt dzīves enerģiju savam īpašniekam. Speciālisti neiesaka ilgstoši nēsāt rotaslietas ar mākslīgi izaudzētiem akmeņiem. Un vēl jo vairāk – padarīt tos par talismaniem vai amuletiem.

Ģimenes dārglietas

Jau daudzus gadsimtus pastāv tradīcija nodot dārglietas no paaudzes paaudzē. Un tas nav vienkārši tāpat! Jo minētās lietas, īpaši tās, kurās iestrādāti dabīgie akmeņi, spēj glabāt un nodot enerģētiku daudzu simtu gadu garumā. Parasti ģimenes dārglietas nes veiksmi un ir sava veida ģimenes talismans. Tāpēc cilvēki cenšas par tām nevienam nestāstīt un slēpj no svešām acīm.

Tomēr vairāki cilvēki kaut kādu iemeslu dēļ pārdod savas ģimenes vērtslietas. To darīt kategoriski nedrīkst! Tiek uzskatīts, ka tādējādi cilvēks atdod savu veiksmi, panākumus un veselību. Bet vēl runā, ka ģimenes dārglietas cilvēkam, kas tās pārdevis, nodara nelabojamu kaitējumu un var uzlikt nolādējumu visai viņa nākamajai paaudzei.

 

Avots: “tayni-mirozdaniya.ru”

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.