-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Septiņas pazīmes, kas liecina par to, ka tavs vīrietis ar tevi ir laimīgs

 

Beautiful wedding couple outside in green forest. by Jozef Polc on 500px.com

Katra sieva vēlas, lai viņas vīrs laulībā būtu laimīgs. Lūk, pazīmes, kas norāda uz to, ka jūsu attiecībās viss ir kārtībā.

Skūpsti. Kad viņš atgriežas mājās no darba, viņš sagaida tevi ar skūpstu. Pie tam vēl labāk, ja viņš tevi skūpsta uz lūpām. Tāpat bez tiem jūs neiztiekat arī citos gadījumos, kad vienkārši skatāties televizoru vai pastaigājaties.

Komunikācija. Kad viņš iet darīšanās vai uz darbu, viņš tāpat ar tevi vismaz reizi sakontaktēsies un pastāstīs, kā viņam iet. Dažkārt tas var būt garāks zvans, bet dažkārt pat tik vien, kā divu teikumu gara īsziņa.

„Es mīlu tevi”. Viņš saka, ka mīl tevi. Katru dienu. Un tu uz to atbildi. Īsta mīlestība nenoveco. Laimīgā laulībā partneri cits citam nekaunas atzīties mīlestībā atkal un atkal.

Izpalīdzīga roka. Viņš palīdz tev veikt mājas darbus. Viņš vēlas atvieglot tavu ikdienu un sniegt savu ieguldījumu. Viņš ir gatavs kļūt par tavu „biznesa partneri”, lai jūs kopīgi uzkortu māju un gatavotu ēst.

Komplimenti. Viņš tevi slavē. Viņš pievērš uzmanību tam, ko tu dari un tam, kā tu izskaties. Tu vari viņu pieķert, vērojot, kā tu kaut ko dari. Šķiet, ka viņam nekad neapniks tevi vērot. Viņš zina par tavām nepilnībām, bet, tai pat laikā, viņš ir tavas mīlestības apžilbināts.

Mierinājums. Viņš tur tevi savās rokās ikreiz, kad tu raudi, kad tev sāp sirds. Vilšanās asaras? Vīrietis ir klāt, lai tās kliedētu. Visi mēs zinām, ka dzīve nav ideāla, un viens no partneru galvenajiem uzdevumiem attiecībās ir cits cita atbalstīšana grūtā brīdī. Bet ar šo uzdevumu galā spēj tikt tikai laimīgi pāri.

Atvērta sirds. Viņš tev stāsta par saviem sapņiem, priekiem un arī bēdām. Viņam tas ir viegli un dabiski, gluži tāpat kā tev. Viņš jūt, ka var atnākt pie tevis un gūt morālo atbalstu, ja nepieciešams. Ja viņš visu patur sevī, tas nozīmē, ka starp jums kaut kas nav līdz galam kārtībā. Laimīgs un vēlams vīrietis nebaidās savas sievietes klātbūtnē raudāt. Viņš zina, ka viņa sapratīs.

 

Avots: Womanhi.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.