1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Apotheka piedāvā bezmaksas studijas RSU Sarkanā krusta medicīnas koledžā un sniedz garantētas darbavietas

 

Pavasarī, kad ikviens vidusskolas beidzējs sāk domāt par nākotnes studiju iespējām, Latvijā visstraujāk augošais aptieku tīkls Apotheka aicina apgūt farmaceita asistenta profesiju, studējot RSU Sarkanā krusta medicīnas koledžā pilnīgi bez maksas. Pēc programmas veiksmīgas absolvēšanas, jaunajiem speciālistiem tiks garantēts darbs Apotheka aptiekās visā Latvijā.

Studiju process un bonusi

Studiju sākums ir 2017. gada 1. Septembrī un to ilgums ir 2,5 gadi. Papildus teorētisko zināšanu apguvei RSU Sarkanā krusta medicīnas koledžā, studentiem būs iespēja zināšanas apgūt arī praktiski – darbojoties obligātajā praksē Apotheka aptiekā 32h nedēļā.

Aicinot jauniešus mācīties par farmaceita asistentu unuzsākt karjeru aptiekā, Apotheka piedāvā ne tikai pilnībā apmaksātas studijas un garantētu darbu pēc to beigšanas, bet arī vairākus bonusus. Studiju laikā ikvienam studentam tiek nodrošinātas arī papildu apmācības aptiekās un dienesta viesnīca, jastudents nedzīvo Rīgā.

Kā pieteikties bezmaksas studijām

Pieteikšanās Apotheka apmaksātajām studijām RSU Sarkanā krusta medicīnas koledžā notiek konkursa kārtībā.  Atlases konkursa ietvaros uzņēmuma personāla atlases komanda izvērtēs gan potenciālo studentu motivāciju apgūt farmaceita asistenta profesiju, gan vēlmi turpināt strādāt aptiekā pēc studiju beigšanas.

Visi interesenti ar vidējās izglītības atestātu un apņēmību mācīties Apotheka apmaksātajās studijās RSU Sarkanā krusta medicīnas koledžā, aicināti pieteikties līdz 21.maijam, sūtot pieteikumu, CV un vidējo izglītību apliecinoša dokumenta kopiju uz esigaidits@apotheka.lv. Papildu informācija sazinoties ar Apotheka Personāladaļu, pa tālruni +371 67718765 vai rakstot uz e-pastu esigaidits@apotheka.lv.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.