4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Modes aktualitātes: Šī būs spilgta vasara!

 

 

Kad modes nedēļas Ņujorkā, Parīzē un Londonā jau norimušās ir laiks atskatīties uz šīs vasaras aktualitātēm. Šī vasara būs tikai par krāsām, pelēcībai te vietas nav!

Rozā. Nē, tas nav gaiši izbālējis rozā, pie kura esi pieradusi. Šovasar izvēlies visspilgtāko rozā, kādu vari atrast un esi visspilgtākā personība telpā. Ar šo krāsu pasaule būs tikpat skaista kā caur rozā brillēm.

Dzeltenais. No sulīga citrona līdz maigai narcisei. Ir tik daudz dzeltenā, ko izvēlēties. Padari šo vasaru košāku un atļaujies spīdēt spožāk.

Puķu spēks. Mode iet uz riņķi, tieši tāpat kā vēsture. Modes pasaulē atgriežas hipiji un 70-desmito laiku stils – puķainas kleitas, izšuvumi un daudz, daudz krāsu! Šo trendu piekritēji ir tādi dizaineri kā Maikls Kors, Balenciaga un Chloe.

Bikškostīmi. Vīrieši pat nenojauš, cik sarežģīti sievietēm ir aiziet uz tualeti, bet skaistums prasa upurus. Šovasar izvēlies gan garos, gan īsos bikškostīmus ar pogājamo priekšu, dekorē to ar vidukļa jostu un velc kā ikdienā tā svinībās.

Svītras. Svītraini apģērbi ir nenovecojošs modes trends. Horizontālas, vertikālas, taisnas vai saliektas – svītrains apģērbs izskatīsies lieliski jeb kurā situācijā.

Caurspīdīgā intriga. Mežģīnes, caurspīdīgi topi, atkailināti pleci – šovasar izvēlies parādīt mazliet, bet ne pilnībā, un liec vērotājiem aizdomāties. Atstāj vietu iztēlei, bet izcel savas mīļākās ķermeņa daļas – tas noteikti cels pašvērtējumu.

Trencis. Atkal kārtējais atpakaļ ejošais modes kliedziens – plānais mētelis jeb trencis. Šosezon dizaineri ir atjaunojuši klasisko variantu un nākuši klajā ar jaunām idejām, kā pārveidot trenci. Izvēlies sev vispiemērotāko un uzmet to uz pleciem kādā siltā vasaras nakts ballītē.

Apakšveļa uz virsdrēbēm. Šogad klajā nācis jauns trends. Dizaineri kā Kenzo, Prada un Aleksandrs Makkvīns ir izveidojuši tērpus, kuru pamata modelis ir apakšveļas tipa. Dāmas, pietiek slēpt savus krūšturus lādē – velciet tos virs balta krekla, kleitas vai blūzes un nošokējiet savu bijušo puisi.

Spīdums. Ja reizēm šķiet, ka spīdīgā ir par daudz, šovasar nav robežu! Jaunākais modes kliedziens ietver sevī spīdīgas krāsu nokrāsas, sākot no pelēka, brūna, zelta un sudraba. Elegance no galvas līdz pirkstgaliem.

Konfekšu krāsas. Maigi rozā, balts un violets – piešķirs tēlam maigumu un flirtējošu pieskaņu. Fendi, Chloe un citi dizaineri būs šīs vasaras romantisko meiteņu favorīts.

Vīriešu krekli. Izrevidē sava drauga garderobi un sāc vilkt viņa drēbes! Šosezon platie, pogājamie krekli maigi zilos toņos ir viens no top modes kliedzieniem. Ja tie ir par lielu, velc kā kleitu! Iedvesmai ieskaties fotogrāfijās no Balenciaga, Joseph un AlexanderWang modes skatēm.

Āda. Minimālisms ir vairāk aktuāls, kā tu spēj iedomāties un tas vislabāk izskatās baltos toņos. Jakas kovboju un dienvidu stilā izskatīsies labi gan ar kleitu, gan džinsiem. Šīs detaļas ir atrodamas Ralph Lauren un Rodartes kolekcijās.

Halāts kā žakete. Lanvin, Haider Ackermann un Burberry šosezon iepazīstināja pasauli ar konceptu, ka halātus nevajag slēpt. Šovasar, izvēlies tos kā žaketi, pieskaņo augstpapēžu kurpes un esi pašpārliecināta.

Punktiņi. Ģeometrija ir iemīļots šīs vasaras iedvesmas avots apģērba izvēlē. Kleitas, bikses, krekli – punktiņi izcelsies un neatstās nepamanītu. Tikai viens noteikums – turies pie melna ar baltu.

Minimālisms un visums. Modē atkal nāk zvaigžņu vārtu kostīmi un minimālisma žaketes ar buktētām biksēm. Šie apģērbi siluetu padarīs slaidāku un elegantāku. Vislabākā detaļa, kas piestāv pie vienkārši balta apģērba – motociklistu strīpas bikšu vai žaketes sānos.

 

Avots: En.vogue.fr / Foto: Pinterest.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.