8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Dienas smaids: Cilvēki pastāsta, kādi dīvaini (un slepeni) ieradumi ir viņu attiecībās

 

Young couple moving in into new apartment by Cristian Negroni on 500px.com

Kad tu jau ilgāku laiku esi ar kādu kopā, jums rodas dīvaini paradumi – lietas, kuras jūs nedarīsiet ne ar vienu citu un, par kurām tu noteikti nevienam citam nevēlies stāstīt. Daži cilvēki atļāvās anonīmi ar saviem stāstiem padalīties:

„Manai draudzenei patīk tēlot koalu. Kad es guļu uz vēdera, viņa apķeras man apkārt ar kājām un rokām, un izdveš dīvainas skaņas. Tajā brīdī es mēģinu atbrīvoties.”

„Manam draugam patīk, kad es sēžu viņam virsū bez krekla, un manas krūtis karājās virs viņa sejas. Viņš tad pievelk tās sev pie acīm un tēlo, ka skatās binoklī. Dažreiz viņš vienu pabīda nost un binoklis pārvēršas par tālskati. Es nezinu, kā tas sākās.”

„Kad es ar draugu ejam kopīgā dušā, mēs dejojam īpašu rituāla deju ar dibeniem. Mēs paberzējam dupšus uz augšu un leju, tad uz sāniem, un kliedzam, ka esam precēti.”

„Dažreiz, kad pēc seksa es izeju no istabas, viņš nozog manu apakšveļu un kaut kur to noslēpj. Kad es viņu pieķeru, viņš saka, ka tas nebija viņš.”

„Man degunā ir mats, kas vienmēr izaug ļoti garš. Kad tas izaug tik garš, ka es varu to satvert ar pirkstiem, tas ir garāks un resnāks par matiem manās uzacīs. Dažreiz es to izrauju un bāžu sava drauga degunā.”

„Es un mans bijušais draugs bieži vien tēlojām dinozaurus. Mēs cīnījāmies cits ar citu un izdvesām dīvainas skaņas.”

„Mans vīrs (viņš ir ugunsdzēsējs) dažreiz pēc dušas sev ap kaklu apsien dvieli un skraida apkārt gultai pliks, kliedzot, ka nāk mani glābt.”

„Mēs skraidām pa māju, izdvešot dažādas dzīvnieku skaņas. Tas nav seksīgi, bet mums ir jautri.”

„Manam draugam pēc operācijas ir palikušas trīs rētas, kuras izskatās pēc simtkājiem. Es viņiem esmu piešķīrusi vārdus un izdomājusi dzīvesstāstus.”

„Kad es mazgāju rokas, mans vīrs vienmēr sāk mani kutināt. Tad man nākas izvairīties, un vannasistaba pārvēršas par īstu baseinu.”

„Manai draudzenei patīk man kost. Visbiežāk viņa iekožas man rokā un to visu papildina ar īpašu  košļāšanas skaņu. Es daru tāpat.”

 

Avots: Soulpost.ru

 

1 KOMENTĀRS

  1. ..draugam patīk stāstīt ‘medniekstāstus’ – lai tik mums – ‘zivtiņu cepējām’ actiņas, kā pereskopi ‘lien’..

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.