10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Par seksu: Lietas, ko vīrieši vēl joprojām nesaprot (bet jau vajadzētu!)

 

Young couple playing in bed by Cristian Negroni on 500px.com

Vīriešiem sekss bieži vien ir vienkāršāks – uzbudinies, izdari savu lietu, un atgriezies pie TV skatīties futbolu. Sievietes gultā ir mazliet… sarežģītākas. Un, lai arī cik ilgi vīrietis būtu precējies ar savu sievu vai lai arī cik saprotošs viņš būtu, ir pāris lietas, ko viņš nekad nesapratīs. Precīzāk…

Sieviete nevēlas, lai vīrietis visu laiku mainītu savu priekšspēles stilu. Kad sieviete izsaka komplimentu par orālo seksu vai kādiem konkrētiem pieskārieniem, tas nozīmē „Lūdzu, turpini darīt tieši tā. Tagad nav jāsāk eksperimentēt. Jā, es zinu, ka tev vēl ir daudz ideju, bet tas, ko tu dari tagad ir tieši tas, kas man ir vajadzīgs. Lūdzu, lūdzu, nemaini ātrumu un, bāc, tu paātrināji tempu. Orgasms ir zudis. Atpakaļ sākumpunktā…”

Pirms-seksa vannasistabas apmeklējums ir obligāts. Sievietes dodas uz tualeti, lai iztukšotu savu urīnpūsli, ātri apskalotos, varbūt apsmērētu savas kājas un rokas ar kokosriekstu eļļu un vēl iztīrītu zobus. Dažreiz tas nozīmē, ka būs jāpārtrauc iesāktais, jo sieviete nevar nodarboties ar seksu, ja viņai ir kaut mazākā sajūta, ka vajag uz tualeti. Vīrietis nekad nesaprot to, cik ļoti tas var izbojāt visu procesu.

Arī pēc-seksa vannasistabas apmeklējums ir obligāts. Un sievietes it nemaz nenožēlo vannasistabā pavadīto laiku. Jā, minūti pēc seksa var pamīlināties. Pēc tam gan ir jāskrien uz tualeti, lai vēlreiz iztukšotu urīnpūsli. Mēs negribam iegūt kādu urīnceļu iekaisumu. Vai vīrieši maz zina, cik tas ir sāpīgi? Tā ir kā maza nāve, kamēr vēl esi dzīvs! Nekā personiska.

Lēnāk gar krūtīm! Paldies, vīrieši, ka mīlat sieviešu krūtis. Taču lēnāk pār tiltu! Pat, ja sievietei patīk, ka viņas krūtis tiek kārtīgi izspaidītas, līdz tam jānonāk pakāpeniski. Jo lēnāk tu sāc, jo vairāk sieviete to vēlas, un tava patiecība tiks apbalvota.

Lubrikanta lietošana nenozīmē, ka vīrietis gultā ir slikts. Ir reizes, kad lubrikants ir vajadzīgs, un vīrietim nevajadzētu to uztvert personiski. Padomā: Tāpat kā dažreiz vīrietim ir grūti „pacelties”, sievietei var būt grūtāk atslābināties un iegūt nepieciešamo miklumu. Sievietes dzīvē ir brīži, kad dabīgais lubrikants izstrādājas mazāk, tāpēc nevajag kautrēties izmantot palīglīdzekļus.

Sieviete vēlas, lai vīrietis novērtē viņas apakšveļu! Kvalitatīva veļa maksā lielu naudu. Sievietes zina, ka vīrieti vairāk interesē tas, kas ir zem tās mežģīņu kārtas, bet vajadzētu tomēr pacensties novērtēt to, ka sieviete cenšas atstāt labu un seksīgu iespaidu. Un dažkārt sieviete vēlas justies kā īstena dieviete. Vismaz uz desmit minūtēm. Tas taču nav par daudz prasīts, vai ne?

Sievietes var vēlēties otro reizi… pēc kārtas! Tas nav nenormāli. Jā, vīrieša ķermenim vajag mazliet vairāk laika atgūties, atpūsties, pagulēt… Sievietes to respektē. Bet, ja tu pēc seksa pieķer savu sievu masturbējot, palīdzi viņai sasniegt vēl vienu orgasmu. Rokas taču tev vēl strādā! Atceries – labās lietas notiek ar tiem, kas dod…

 

Avots: Cosmopolitan.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.