3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Saulesbrilles – mūsu acu sargs. Kādām tām būtu jābūt?

 

Straw hat and sunglasses by Eduardo Lopez on 500px.com

Ja tu vēl neesi iegādājusies saulesbrilles, tad steidz uz veikalu! Saulainā laikā tas ir neaizvietojams akesuārs un palīgs.

Izvēlētajām saulesbrillēm ir tev jāpatīk. Ja tu neizjūti simpātijas pret aksesuāru, un nopērc to tikai tāpēc, lai  būtu, tad diez vai tu to lietosi. Kāda jēga ir no brillēm, kas sērīgi guļ rokassomas dibenā? Tās nav.

Tev ir nepieciešamas saulesbrilles, kuras spēj aizsargāt tavas acis no saules kaitīgās ietekmes, kā arī pasargāt ādu ap acīm. Tāpēc noteikti neskrien uz veikalu pusdienu pārtraukumā. Atvēli iegādes procesam mazliet vairāk laika.

Uzlaikošanas procesā maini pozas. Nestāvi kā stabs, jo tad tu nevarēsi objektīvi izvērtēt to, cik saulesbrilles ir ērtas. Noteikti pagrozi galvu, noliec to uz leju. Brillēm ir ērti „jāsēž”, tās nedrīkst spiest tavu galvu un šļūkāt pa degunu.

Pēc tam ir noteikti jāpievērš uzmanību tam, cik harmoniski brilles izskatās uz tavas sejas, un pērc tikai tās, kuras izceļ tavas pilnības, nevis izkropļo tevi. Ja tev šķiet, ka, uzvelkot kādas brilles, tavs zods izskatās masīvāks, noteikti tās nepērc.

Ja saulesbrilles būs tikai vienā eksemplārā, ir vērts izvēlēties klasiskus modeļus, kas piestāvēs gandrīz jebkurā dzīves situācijā. Ja tu vari atļauties nopirkt vairākas, tad dari tā. Izvēlies vienu klasisku variantu, bet otru – spilgtāku un neierastāku.

Saulesbrilles vislabāk būtu iegādāties pārbaudītos un atzītos briļļu salonos. Tur tu noteikti nenopirksi lētas plastmasas brilles, kurām nepiemīt nekādas aizsargfunkcijas (kas, būtībā, ir saulesbriļļu pamatfunkcija).

Vispirms acu veselība, un tikai pēc tam skaistums!

 

Avots: Womanhit.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.