6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kad attiecības jūk un brūk: Ko darīt, ja vīrs grib šķirties?

 

Young woman sitting by window reading by photoalto on 500px.com

Ja tu esi laulībā, kuru vēlies glābt, bet vīrs jau ir nolēmis visu izbeigt, tu neesi vienīgā tāda. Šāda aina ir diezgan izplatīta.

Pirms šķiršanās viens no partneriem parasti nonāk līdz tam posmam, kad viss jau ir pilnīgi un galīgi apnicis. Viņš vairs ne par ko negrib runāt, neko negrib risināt. Viņam viss jau ir beidzies.

Savukārt tev brūk visa pasaule, un tu nezini, kā tikt galā ar emocijām. Nemaz nerunājot par to, kā glābt situāciju. Tad arī sākas problēmas. Mēģinot glābt laulību un mēģinot pierunāt vīru palikt, tu visu padari tikai ļaunāku.

Tas ir dabiski – cīnīties par to, kas tev vajadzīgs. Bet dažreiz, kad emocijas ņem virsroku, tev nākas darīt pilnīgi pretējo tam, ko saka instinkti.

Ir svarīgi saprast, ka tava laulība izjuka ne te un ne tagad, bet jau pirms kāda laika. Un tavam vīram attiecības ir jau beigušās.

Bet viss vēl nav beidzies. Lūk, seši padomi, kā izvairīties no šķiršanās pat tad, ja vīrs jau paziņojis, ka vēlas to darīt.

Protams, nav nekādas garantijas, un tu nevari pilnībā kontrolēt situāciju un vīra lēmumus, bet brīnumi var notikt arī tad, ja viens no partneriem sāk darīt kaut ko no šī:

1.Ļaunākais, ko tu vari izdarīt – lūgt vīru palikt

Tavas asaras un lūgumi neliks viņu pārdomāt. Tāpēc, ka visticamāk viņš jau ir ticis pāri tai robežai, kad ticēja, ka vēl kaut ko ir iespējams mainīt.

Tavs izmisums viņu neietekmēs. Tikai padarīs tevi nožēlojamu. Tas nav pievilcīgi, un noteikti nestrādās tavā labā. Ja nu tu esi šo soli darījusi, nesatraucies. Visu vēl var labot.

2.Nerīko skaidrošanos

Nevajag viņu šantažēt un piespiest pārdomāt – tas tikai viņu pārliecinās par to, ka viņš ir pieņēmis pareizo lēmumu. Vienkārši pasaki viņam, ka vēlies glābt jūsu laulību un ka esi gatava darīt visu, lai tas notiktu.

Tieši šajā brīdī tu varbūt viņu arī neatgūsi, taču šie vārdi (kas pateikti mierīgā tonī) var palīdzēt viņam vairāk noticēt tevī un jūsu attiecībām.

3.Viņam ir jāpatīk ar tevi runāt un pavadīt laiku

Pirms runāt par globālām lietām (par attiecību atjaunošanu), sāc ar viņu vienkārši runāties. Vienkārši nezaudē kontaktu. Ja jums ir bērni, tad tā ir lieliska tēma. Nedomā par to, kā pierunāt viņu atsaukt šķiršanos. Labāk domā par to, kā uzturēt kontaktu un atjaunot vienkāršu komunikāciju.

Apzinies problēmu, kas varēja novest pie šādas situācijas. Ja tu viņu bieži „zāģēji”, tad pārstāj to darīt. Ja tu bieži sūdzējies – pārstāj. Pat, ja jūs nesarunājāt, ka tu mainīsies, dari to. Klusībā. Tas nāks par labu arī tad, ja jūs tomēr neatjaunosiet attiecības.

4.Tavam vīram ir vajadzīga cerība un pierādījumi tam, ka jūsu laulība var kļūt labāka

Atceries, ko viņš no tevis gribēja? Kas viņam nepatika? Un mainies! Tikai nevajag viņam teikt: „Paskat, kā es mainos. Tevis dēļ…” Vienkārši dari to!

5.Nebombardē viņu ar īsziņām un zvaniem

Tā vietā parādi viņam, ka tu mācies sevi kontrolēt. Ieklausies viņā un mācies komunicēt adekvāti. Tā tu parādīsi to, ka tu ne tikai dzirdi viņu, bet arī to, ka tev nav vienalga.

6.Esi pacietīga un dod vīram laiku

Viņam ir jāredz, ka tu patiesi esi gatava mainīties, nevis vienkārši baidies palikt viena. Viņam ir jāredz, ka tavas pārmaiņas nebūs laicīgas. Tā kā… Apbruņojies ar pacietību (ja laulība tev ir patiesi svarīga).

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.