6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

VIŅŠ DZĪVO PIE MAMMAS? ĶER VIŅU CIET!

 

 

Šarmantā aktrise Sāra Džesika Pārkere romantiskajā  filmā “Laukā no ligzdas”, kuru savām skatītājām šo sestdien plkst. 20:00 piedāvā televīzija sievietēm “STV Pirmā!”, no randiņa ar “memmes dēliņu” Metjū Makonahiju nebaidījās. Taču vai šādas attiecības iespējams arī “īstajā dzīvē?”

Vai vīrieši kuri savos 30 joprojām dzīvo pie vecākiem (turklāt, kā liecina statistika, Latvijā tādu ir “krietns bariņš”), ir “jāķer ciet”, vai gluži otrādi – ieraugot šādu “eksemplāru” jābēg ko kājas nes? Lūk, pāris iemeslu, kāpēc puisis, kurš joprojām mitinās savā bērnības istabā, nebūt nav tā sliktākā izvēle:

BRĪVI LĪDZEKĻI TĒRIŅIEM

Dzīvei vecāku paspārnē nenoliedzami ir arī savas priekšrocības – krietni ietaupās līdzekļi par īri vai pārtiku. Tāpēc mīļotais varēs tevi lutināt ar dažādiem pārsteigumiem ne tikai svētkos, bet arī ikdienā.

RADOŠA DZIRKSTS MĪLAS DZĪVĒ

Reizēm mīlas dzīvei vecāku mājā var rasties dažādi šķēršļi, tāpēc viņam būs jābūt īpaši radošam, lai atrastu citas alternatīvas vietas, kur izbaudīt divvientulību. Tā piešķirot īpašu “asumu” arī jūsu attiecībām.

SPĒCĪGAS ĢIMENES SAITES

Viņš noteikti ļoti mīl savu ģimeni un vecākus, ja jau tik ilgi pie viņiem noturējies. Tik spēcīgas ģimene saites būs labs pamats kopīgas ligzdiņas vīšanai arī ar tevi.

MĪLI MANI TĀDS, KĀDS ESMU

Mīļotais visticamāk ļoti labi zina, ka viņš tev patīk savas personības, nevis mantas vai naudas dēļ. Tāpēc, kad būs nostājies uz savām kājām, noteikti neaizmirsīs, ka tieši tu biji blakus brīdī, kad viņš bija, iespējams, savas dzīves zemākajā punktā.

LIELISKS DZĪVESBIEDRS

Garie pie vecākiem pavadītie gadi viņu noteikti padarījuši par izcilu dzīvesbiedru, kurš spēj sadzīvot plecu pie pleca pat visšaurākajā miteklī un samierināties ar visām tavām “dīvainībām”.

 

Ja arī tu satiecies ar vīrieti, kurš tā arī nav atstājis vecāku ligzdu, varam tikai tevi apbrīnot! Tu spēj redzēt daudz dziļāk par ārējo čaulu un novērtē gan viņa personību, gan sirsnību. Tas izklausās pēc patiesas mīlestības, vai ne? Un patiesu mīlestību romantiskajā filmā “Laukā no ligzdas” sestdien, 13. maijā plkst. 20:00, televīzijā sievietēm “STV Pirmā!” piedzīvos arī Sāra Džesika Pārkere. Pavadi lielisku vakaru un novērtē, vai esi gatava kādam stiprā dzimuma pārstāvim parādīt, ka ir pēdējais laiks teikt ardievas vecāku mājoklim!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.