2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Vārdi, kurus katra mamma vēlētos saņemt Māmiņdienas apsveikumā

 

Caucasian daughter giving mother a gift by Gable Denims on 500px.com

Dažām sievietēm ir viegli palikt stāvoklī, dažām viegli noris grūtniecība, dažām viegli iet ar bērnu audzināšanu un dažām sievietēm pusaudžu gadi nesagādā grūtības. Taču mūsdienās nav neviena sieviete, kurai ir paveicies ar visām šīm lietām. Māmiņdienas kartiņa ir lieliska vieta, kur atzīt un uzteikt upurus, kurus tava māte ir nesusi audzinot tevi.

1.Runā par laiku, kad viņa ir atbalstījusi tevi

Vai tās ir bijušas situācijas, kad tev vajag uzlabot garastāvokli , vai bijusi vajadzība pēc viņas klātbūtnes brīdī, kad kāds salauzis tavu sirdi. Pasakies viņai par atbalstu un rūpēm, kuras viņa tev sniegusi. Cēlusi tavu pašapziņu un bijusi blakus visos brīžos. Ne tikai skumjos, bet arī priecīgos un smieklu pilnos brīžos.

2.Saki to, ko tu viņā visvairāk apbrīno

Pašas labākās domas, kuras tev saistās ar savu mammu, ieliec kartiņā. Lai arī ko tu viņā tik ļoti mīlētu, vai apbrīnotu- dari to viņai zināmu. Viņa jutīsies patiesi novērtēta.

3.Piemini kādu smieklīgu bērnības atgadījumu

Katrai mammai ir stāsts par saviem bērniem, kuru viņa atceras tā, it kā tas būtu noticis vēl vakar. Atgādini viņai vienu, kas viņai vienmēr liks smieties līdz asarām. Liels pluss tam visam būtu, ja tu vēl pieminētu kādu sīkumu, kuru šo visu gadu laikā nebiji atklājusi.

4.Raksti par mācībām, kuras viņa tev devusi

Tavā dzīvē noteikti ir bijušas situācijas, kad tu rīkojies un domā gluži kā tava mamma. Dalies ar šo stāstu, pastāsti kā tas beidzās un pateicies par to, ka viņa tevi tik labvēlīgi ietekmējusi.

5.Atvainojies viņai

Ja šo gadu laikā ir sakrājies, kas tāds, par ko tu vēlies viņai atvainoties, vai izteikt kaut ko, par ko izjūti nožēlu, šis ir īstais brīdis, lai pateiktu to, kā jūties. Vari būt pārliecināta par to, ka tava mamma to novērtēs.

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.