4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Sulīga un maiga vistas fileja mīklā

 

Nepieciešams

600 gr vistas filejas
3 olas
2 ēdk miltu
1 ēdk. citronu sulas
zaļumi (pēc izvēles)
sāls, pipari
karijs
50 gr siera (pēc izvēles)

Pagatavošana

  1. Sadaliet vistas fileju porcijās, nedaudz apsāliet un apberiet ar kariju.
  2. Tad pagatavojiet mīklu. Sakuliet olas kopā ar citronu sulu, zaļumiem un garšvielām. Lēnām pievienojot miltu, lai nerastos kunkuļi. Variet pievienot rīvētu sieru.
  3. Tad mīklai pievienojiet vistu un ļaujiet tam visam nostāvēties minūtes 30-40.
  4. Kārtīgi uzsildiet pannu ar augu eļļu un tad lieciet cepties vistu. Vēlams novietojot tā, lai gabali neskarās viens pie otra.
  5. Cepiet vienu pusi 10 minūtes, bet otru 5 minūtes.

Labu apetīti!

Autors: Dieviete.lv

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.