6.1 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Diena pēc kāzām: Piecas domas, kuras no rīta noteikti iešausies tavā prātā

 

Bride by Evgeniy Geynits on 500px.com

Vai tu kādreiz esi aizdomājusies, kā tu jutīsies nākamajā dienā pēc savām kāzām? Vēlies tam sagatavoties? Protams, katram tās domas būs citādākas, bet mēs varam apgalvot, ka vismaz viena no zemāk minētajām tavā prātā iešausies.

„Ak, dievs! Esmu sieva!” Tu varētu būt jau sagatavojusi sev krekliņu ar jauno „titulu”, sagatavojusies mainīt uzvārdu savos sociālajos tīklos, bet nekas nestāv klāt realitātei. Tu no rīta pamodīsies un viss šķitīs citādāk. To sajūtu nav iespējams aprakstīt. Galvenais ir to izbaudīt, jo šāds mirklis būs tikai vienreiz (cerams).

Kur ir pretsāpju līdzekļi? Daudzām līgavām pēc kāzām piemetas paģiras (pat, ja nekad mūžā nav bijušas), vieglas galvassāpes, sāpes muskuļos vai pat slikta dūša. „Es pat neatceros, kad pēdējo reizi esmu tāāā jutusies. Eh,” – šī doma varētu iešauties tavā prātā kā bonuss domai „Kur ir mana somiņa un Ibumetīns?” Viss kārtībā! Tā ir daļa no procesa!

Vai mēs varam to atkārtot? Jā, visi tev teica, ka kāzu diena paskries ātrāk nekā tu spēsi aptvert, bet, diemžēl, mēs daudz ko saprotam tikai tad, kad tas jau ir noticis. Viena no pirmajām domām (ar smaidu uz sejas) noteikti būs „Cik žēl, ka tas viss ir beidzies”, un tas ir normāli! Nesatraucies, jo tavas atmiņas, fotogrāfijas un video ļaus tev atkal un atkal atgriezties tajā lieliskajā dienā.

Vai es varu apskatīt fotogrāfijas? Kvalitatīvām kāzu fotogrāfijām ir nepieciešama apstrāde, tāpēc ir skaidrs, ka nākamajā rītā tu tās nevarēsi apskatīt. Paies vismaz pāris nedēļas līdz tu tās saņemsi. Bet paraugies uz to no gaišās puses – pēc pāris nedēļām tu varēsi vēlreiz izdzīvot savu kāzu dienu. Protams, ne tik spilgti kā realitātē, bet fotogrāfijas noteikti spēs tev par daudz ko atgādināt (arī par to, ko tu vispār dienas laikā nemanīji). Tici man, tas ir gaidīšanas vērts.

Es gribu ēst! Nav svarīgi, cik daudz reižu tava mamma, līgavas māsa vai pasākuma organizatore atgādināja to, ka ir jāēd, jo tu to noteikti nedarīji (vismaz pietiekami). Katru reizi, kad tu piegāji pie galda, lai kaut ko apēstu, kāds tevi rāva aiz rokas, lai uzdejotu, nofotogrāfētos vai uzsauktu tostu. Visā tajā emociju virpulī tu varēji aizmirst to, ka esi izsalkusi. Vismaz līdz nākamajam rītam, kad tu jūties tik izsalkusi, ka šķiet, ka vemsi. Lai no tā izvairītos, noliec pie gultas kādu kūkas gabalu, kuru apēdīsi ja ne vakarā, tad pēc pamošanās noteikti.

 

Avots: Huffingtonpost.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.