12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Vienkārši tiec vaļā no šīm darbībām, un tu kļūsi laimīgāka

 

Family on the beach by fabio formaggio on 500px.com

Noteikti katrs no mums ir dzirdējis par to, ka, pirms dzīvē ielaist ko jaunu, ir jāatlaiž kaut kas no vecā. Un bieži vien ir tā, ka tas „vecais” indē mūsu dzīvi, bet mēs tāpat pie tā pieturamies. Lūk, ko pavisam droši vari laist vaļā:

Atbrīvojies no nepieciešamības vienmēr pierādīt savu taisnību. Tas vienkārši nav tā vērts. It īpaši, ja satiekas divi cilvēki ar šādu nostāju.

Atlaid vēlmi kontrolēt. Esi gatava atteikties no nepieciešamības pastāvīgi visu kontrolēt – situācijas, notikumus, cilvēkus utt. Ļauj visam notikt tā, kā tam jānotiek.

Atlaid vēlmi vainot. Atbrīvojies no nepieciešamības vainot citus par to, kas tev ir vai nav, par to, ko jūti vai nejūti. Uzņemies atbildību par savu dzīvi.

Apturi savu iekšējo, negatīvo monologu. Daudzi cilvēki dara sev pāri pavisam vienkāršā veidā – viņi ļauj negatīvajām domām un emocijām valdīt pār viņu dzīvi. Netici visam, ko runā tavs prāts. Tu esi labāka, nekā patiesībā domā.

Izbeidz sūdzēties. Par cilvēkiem, situācijām, notikumiem, kuri dara tevi nelaimīgu. Ne jau situācija tevī raisa šīs sajūtas. Tu pati, ar savām domām.

Atsakies no kritikas. Pārstāj kritizēt cilvēkus, kuri ir ar atšķirīgiem uzskatiem vai neatbilst taviem standartiem. Mēs visi esam dažādi.

Pārstāj pretoties pārmaiņām. Pārmaiņas – tas ir normāli un nepieciešami, lai mēs varētu pārvietoties no punkta A uz punktu B. Pārmaiņas palīdz mainīt gan mūsu pašu, gan apkārtējo dzīvi.

Atlaid pagātni. Zinām, tas nav viegli. It īpaši, kad pagātne patīk vairāk nekā tagadne, bet nākotne mazliet biedē. Ir jāsaprot, ka tagadne ir vienīgais laiks, kas mums ir.

Atbrīvojies no bailēm. Bailes ir tikai ilūzija. To nav, tu tās tikai izdomāji. Maini savu domāšanu, un viss nostāsies savās vietās.

Izbeidz attaisnoties. Tie mūs tikai ierobežo.

Beidz dzīvot pēc citu izveidotajiem standartiem. Pārāk daudz cilvēku dzīvo dzīvi, kas viņiem īsti nepieder. Viņi dzīvo tā, kā citi uzskata par pareizu (vecāki, skolotāji, mīļotie cilvēki). Viņi ignorē savu iekšējo balsi un aicinājumu. Met to pie malas, un sāc dzīvot dzīvi, kas patīk tev! Dzīve mums ir viena. Neiznieko to!

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.