15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Lēti un praktiski! Izmanto nagu laku sadzīves problēmu risināšanā

 

Bright nail polish containers by Mark Carper on 500px.com

Plauktā mētājas caurspīdīgas nagu lakas pudelīte? Nemet to ārā! Tas ir lēts, bet ļoti noderīgs līdzeklis, dažādu sīku, sadzīves problēmu risināšanā.

Pārkrāso pāri skrūvēm. Tā tu varēsi būt pārliecināta, ka tā tur paliks. Vismaz ilgāku laiku, nekā bez nagu lakas. Īpaši noderīgi tas ir sīkām skrūvītēm, piemēram, brillēs.

Aizkrāso lielākus caurumus moskītu tīklā. Šis ir tikai īslaicīgs risinājums, bet vismaz tas aizkavēs kukaiņus, kamēr tu uzliksi jaunu tīklu.

Aizkrāso ieplaisājušas flīzes. Šim gan izvēlies krāsu, kas ir pēc iespējas līdzīgāka flīzei.

Aizkavē rūsas veidošanos. Ja tu uzglabā kādus priekšmetus (piemēram, pudeles un bundžas) vietās, kur uz to dibeniem mēdz veidoties rūsa, noklāj tos ar nagu laku. Tas aizkavēs procesu.

Apsmērē diegu. Ja tev grūtības sagādā diega ievēršana adatā, tad apsmērē diega galu ar nagu laku, un tu jutīsi, ka process kļūs daudz vienkāršāks.

Aksesuāriem uz apģērba. Ja tavā apģērbā ir iestrādātas metāla pogas, kniedes vai ķēdītes, apsmērē tās ar caurspīdīgu nagu laku. Tādējādi tu pasargāsi šos elementus no krāsas maiņas un apkārtējās vides ietekmes.

Apavu šņorēm. Lai tie neirtu, iemērt šņoru galus nagu lakā.

Ja plīst poga. Ja no krekla plīst nost poga, bet nav laika to piešūt, apsmērē to ar nagu laku. Tādējādi diegs sacietēs un neļaus pogai izslīdēt.

 

Avots: Homelife.com.au

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.