6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Sešas dzīves mācības, ko cilvēkiem sniedz Opra Vinfrija

 
Foto: Gsb.stanford.edu

Opra Vinfrija ir populārā amerikāņu TV raidījumu vadītāja, kā arī leģendāra sieviete, kura spēja mainīt ne tikai savu, bet arī daudz citu cilvēku dzīvi.

Viņa dzīvo bezbailīgi, seko saviem sapņiem, un arī citiem māca to darīt. Idejas viņa pārvērš par realitāti, visu laiku turpina attīstīties un dara šo pasauli labāku. No šāda cilvēka ir, ko mācīties. Miljoniem cilvēku pasaulē viņu uzskata par iedvesmas avotu.

Ieraugi to, kas tu vēlies būt. Ko tu redzi, kad skaties savā nākotnē? Ta sir svarīgi, jo tu redzi to, ko vēlies saņemt. Kad tu skaties nākotnē, tavās acīs iedegas dzirkstelīte? Ja tā ir, tad tas ir tas, ko tu iegūsi. Ja tu nākotni redzi parastu un “pelēku”, tad tas ir tas, ko tu iegūsi. Ko tu redzi, to arī iegūsti. Sāc redzēt to, kas tu vēlies būt!

Kaisles spēks. Kaisle atnāk tad, kad tu dari to, ko mīli. Kad tu izjūti kaisli, tu vari strādāt pat naktīs! Kaisle – tas ir spēks, tā ir enerģija, kas tev nepieciešama, lai gūtu panākumus. Atrodi savu kaisli un velti tai savu dzīvi. Un, patiesībā, nav pat svarīgi, cik daudz laika tas aizņems.

Koncentrējies uz labo. Tas, uz ko tu koncentrējies, kļūst lielāks. Ja tu koncentrējies uz labu, tad iegūsti vēl vairāk laba. Ja tu koncentrējies uz nabadzību, tu iegūsti vairāk no tā. Iemācies savā dzīvē atrast kaut ko labu, un esi pateicīga par katru dzīves dienu. Ja tavs fokuss izmainīsies, izmainīsies arī tava dzīve.

Tev ir jāmainās. Lai tev piederētu vairāk, tev ir jākļūst par kaut ko vairāk. Kamēr tu neaugsi, tavā dzīvē nekas nemainīsies. Ko tu dari katru dienu savas personības un izaugsmes labā? Ja tu nemainies, tad tu nevari gaidīt pārmaiņas.

Mums visiem ir savas neveiksmes. Dzīvē mēs piedzīvosim neveiksmes, mēs pieļausim kļūdas, mēs pārdzīvosim, bet mums ir jāturpina mēģināt atkal un atkal. Vienīgie cilvēki, kuri nepiedzīvo neveiksmes, ir tie, kuri nemēģina izkāpt ārpus savas komforta zonas. Pasmejies par neveiksmi, un dodies tālāk.

Palielini savu potenciālu. Vai tu izmanto visu savu potenciālu? Dzīves jēga ir attīstībā un kustībā. Tikai tad tu vari kļūt par to, kam tev ir jābūt. Tavs mērķis ir kļūt par tik ietekmīgu cilvēku, lai tu spētu tajā dalīties ar citiem un palīdzēt.

Domā par kaut ko lielāku. Paskaties apkārt. Pasaulē ir tik daudz cilvēku, kuri dzīvo sliktāk, nekā viņi varētu. Kāpēc? Kāpēc ir jālaiž garām savas dzīves iespējas? Tev ir iespēja kļūt par labāko sevi. Ja ne tu, tad, kurš?

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.