0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

10 stila elementi, kuri noteikti piesaistīs vīrieša uzmanību

 
Foto: Pinterest.com

Sievietes ārējais izskats ir galvenā atslēga uz viņas personības izzināšanu. Kurpes, kleitas vai džinsi ir spējīgi pasaulei pastāstīt par svarīgām lietām sievietes dzīvē. Apģērbs ir kas vairāk, kā tikai iespēja parādīt pasaulei savu stilu. Eleganta kleita vai sarkana lūpukrāsa spēj kļūt par sākumu kaut kam lielākam…

Lai arī ko teiktu sievietes, bet viņas ģērbjas ne vien sevis dēļ, bet arī, lai piesaistītu pretējā dzimuma uzmanību. Mēs tev atklāsim, kas ir tie desmit stila elementi, kas vienmēr piesaistīs vīriešu uzmanību.

Zīmuļsvārki. Bez jebkādas vulgaritātes un ekstrēmiem mini, šie svārki akcentē tavu sievišķīgo figūru, un parāda to «labākā gaismā».

Brilles ar lielu rāmi. Šādas brilles daudzi vīrieši neviļus asociē ar seksīgas skolotājas tēlu.

Tērpi ar atsegtu muguru. Ja pārlieku dziļš dekoltē var izskatīties izaicinoši, tad atklāta mugura gan ir kaut kas ļoti seksīgs.

Melnas zeķubikses. Pareizā kombinācijā ar citiem garderobes elementiem, zeķubikses slaidina un pagarina tavas kājas. Tajās sieviete izskatās graciozāka.

Šaurie džinsi. Šis apģērba gabals ir ne vien sieviešu garderobes, bet arī vīriešu sirds favorīts.

Ādas jaka. Šajā jakā, kā par brīnumu, sieviete izskatās trausla un mīļa. It īpaši, kad velk to kopā ar vieglu, vasarīgu kleitiņu.

Augstpapēžu apavi. Paredzams, bet svarīgs punkts. Stāja kļūt staltāka, gaita — vieglāka, bet sievietes acīs parādās īpaša pārliecība. Kam gan tas var nepatikt?

Mežģīnes. Kas var būt vēl sievišķīgāks? Mežģīnes iekaros vīrieti jebkurā izpildījumā — balta vasaras kleita, melni svārki vai kārdinoša veļa…

Sarkana krāsa. Spēcīga krāsa ar spēcīgu vēstījumu. Tāpēc labāk valkā sarkanas krāsas apģērbu tikai tad, kad vēlies izdarīt liktenīgo šāvienu precīzi vīrieša sirdī.

V-veida izgriezums. Nav jāvelk kleita ar izgriezumu līdz nabai. Šajā gadījumā svarīga ir forma. V-veida izgriezums vizuāli pagarina kaklu, un pieklājīgi atklāt dekoltē zonu. Šis tas paliek arī intrigai…

 

 

Avots: Womanhi.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.