6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Lūk, kāpēc tu aiziesi arī tad, ja viņš tev ir ideāls vīrietis

 

Brie by Mike Monaghan on 500px.com

Tu sāc iztēloties savu dzīvi ar šo cilvēku. Cilvēku, kurš reiz bija svešinieks, bet tagad tev nozīmē vairāk, nekā tu spēji vispār iedomāties. Tu audz kopā ar viņu, viņš tev saka to, ko tu ienīsti dzirdēt… Bet tu zini, ka viņam ir taisnība un ka viņš tevi mīl. Viņš kļūst par daļu tavas dzīve, tavas ikdienas, un bez viņa tu nespēj dzīvot.Viņš ir tavs cilvēks.

Jūs sākat būvēt kopīgus plānus. Un ne jau tikai mazus un ikdienišķus, bet arī lielus. Jūs runājat par atvaļinājumiem, nākotnes ģimeni. Tāpēc, ka tā cilvēki dara, kad ir iemīlējušies un tiekas jau ilgāku laiku, vai ne? Jūs pat izvēlaties savu bērnu vārdus, un iedomājaties, kā tas būs… Un it visā jūs cits citam piekrītat.

Viņš ir tik jauks un ambiciozs. Viņš lieliski saprotas ar taviem draugiem, un tava ģimene viņu mīl. Un viņš mīl tevi. Arī tad, kad ir grūtāki brīži. Tu zini, ka viņš tevi mīl.

Un tu arī viņu mīli. Un tev ir lieli plāni. Tāpēc arī ir tik grūti aiziet.

Viss ir labi (vismaz ar viņu noteikti). Viņš nav izdarījis neko sliktu. Viņš atceras tavu dzimšanas dienu, viņš saka, ka mīl tevi, un tu jūti, ka viss ir pareizi.

Bet mēdz būt brīži, kad tevi pārņem savāda sajūta. Tā, ar kuru mēģina cīnīties tavs saprāts. Tā, kura saka, ka esi nelaimīga. Tu esi nelaimīga ar tik lielisku vīrieti, ar kuru viss ir ideāli.

Un, protams, tu jūties vainīga, jo, kura gan negribētu sev blakus tādu vīrieti? Kura sieviete atceltu lielos nākotnes plānus ar šo vīrieti, bez jebkāda redzama iemesla? Kura sieviete prātotu, kas nav kārtībā?

Bet, kāpēc tu tā jūties? Ja nu tava iekšējā cīņa nav par attiecību pārtraukšanu, bet gan par to, ka tu varētu šādu vīrieti vairs nesatikt? Ja nu tavas iekšējās mokas nav par to, lai atrastu atbildi uz jautājumu «kāpēc?», bet gan lai atrastu mierinājumu?

Ja nu viņš patiesi ir ideāls vīrietis, bet tavas iekšējās šaubas turpina augt? Ir jāuzticas savai intuīcijai. Tāpēc, ka, ja viss ir labi tikai vizuāli, bet ne sirdī, tad uzradīsies grūtības, ģimenes likstas, finansiālās problēmas, slimības un citi negaidīti dzīves pavērsieni. Tad ar vizuālo izskatu būs par maz. Tieši tādos brīžos iekšējā saikne un pieķeršanās palīdzēs izdzīvot, bet, ja tagad tās nav, tad nekas tevi nenoturēs arī tad.

Dažreiz attiecībās ir viss, izņemot kaut kā viena, knapi manāma, bet lieliski jūtama. Vīrietis var būt lieliskākais pasaulē, bet, ja pārliecība un patiesa mīlestība nav abpusēja, un tevi ik pa laikam māc šaubas, nekas labs tur nebūs, un pēc ilgāka vai īsāka laika posma tu tāpat aiziesi. Tikai vēlāk būs grūtāk…

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.