10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Sešas pazīmes, kas liecina par to, ka tava «draudzene» tevi tikai izmanto

 

Close-up of young women taking photo of themselves with smart phone by Radius Images on 500px.com

Vai tev ir draudzene, par kuru tevi māc kādas šaubas? Pie tam šaubas ir tik lielas, ka tu sāc meklēt pierādījumus tam, ka viņa tevi tikai izmanto? Lūk, septiņas pazīmes, kurām tev būtu jāpievērš uzmanība:

Tava «draudzene» vienmēr no tevis kaut ko vēlas. Viņa ar tevi sazinās tikai tad, kad viņai vajag aizņemties naudu, kaut kur aizbraukt vai palīdzēt. Viņa visu laiku mēģina izmantot tavu labsirdību un nespēju atteikt. Tu neesi viņas mamma, arī tev mēdz būt sliktas dienas un problēmas, taču vai tas viņu interesē? Diez vai.

Viņa aicina tevi izklaidēties tikai tad, kad viņai tas ir vajadzīgs. Tu esi ievērojusi, ka tava draudzene tevi aicina izklaidēties vai pastaigāties tikai tad, kad viņa ir palikusi viena un bez citu cilvēku kompānijas? Viņai vienkārši nav neviena cita, ar ko pavadīt laiku, tāpēc izvēle krīt par labu tev. Šī ir ļoti skaidra pazīme tam, ka tu tiec izmantota. Ā, un, ja tev vēl ir mašīna, tad tu vispār kļūsti par privāto šoferi.

Viņa tevi aprunā (un tu to uzzini no citiem). Ja tu viņu pieķer vai lūdz paskaidrojumus, tad visticamāk izdzirdēsi frāzi «tas bija tikai joks». Bet, ja viņa «joko» aiz tavas muguras, tad tev nopietni būtu jāapdomājas par to, vai tev šāda draudzene ir vajadzīga. + Ja viņa tavā klātbūtnē aprunā citus tuvus draugus, tad 90% tas notiek arī pret tevi.

Viņa kaut ko aizņemas, bet nekad neatdod. Vēl viena pazīme tam, ka tu tiec izmantota. Esi uzmanīga! Protams, labi draugi var kaut ko aizņemties, bet viņi vienmēr atdod. Izmantotāji — nē.

Viņu interesē tikai tavas pazīšanās. It īpaši jāuzmanās ir, ja pēc tam, kad tu viņu iepazīstini ar kādu citu, bet viņa uzreiz pazūd no tavas dzīves… Līdz brīdim, kad viņai atkal no tevis kaut ko vajadzēs.

Viņa runā sliktu par citiem jūsu kopīgajiem draugiem. Obligāti pievērs uzmanību šai pazīmei tad, kad viņa mēģina citus nostādīt pret tevi (un otrādi). Ja tava «draudzene» visādos veidos mēģina tev iestāstīt, ar ko jādraudzējas un, kas tev ir patiesi svarīgs, tad labāk distancējies no šāda cilvēka.

Tev sakrīt vismaz dažas no šīm pazīmēm? Tad tev būtu nopietni jāapdomājas par to, vai šādai «draudzenei» tavā dzīvē ir vieta. Esi uzmanīga un atceries, ka labu un patiesu draugu nav daudz.

 

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.