3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

STV Pirmā! Piedāvā televīzijas pirmizrādi kulta seriāla Tvinpīka jaunākajai sezonai

 

Televīzija sievietēm “STV Pirmā!” skatītājas priecēs ar pavisam “karstu jaunumu” – ekskluzīvu televīzijas pirmizrādi ilgi gaidītajām deviņdesmito gadu kulta seriāla Tvinpīka (TwinPeaks) jaunākajām sērijām, kas pasaulē tika izrādītas vien pirms pāris dienām. Jau sākot ar 5. jūniju plkst. 22:00 ik pirmdienu “STV Pirmā!” skatītājas varēs sekot līdzi Deivida Linča populārā seriāla varoņu gaitām pašās jaunākajās sērijās, savukārt lietotnē Shortcut noskatīties abas pirms 25 gadiem uzņemtās seriāla sezonas.

Deivids Linčs atgriežas Tvinpīkā – stāsts nav beidzies

Seriāla kvēlākie fani atceras, ka tas beidzās ar vārdiem – tiksimies pēc 25 gadiem, kurus Laura Palmere teica FIB aģentam Deilam Kūperam. Šis maģiskais pareģojums ir piepildījies – nu Deivida Linča un Marka Frosta slavenais seriāls ir atgriezies uz TV ekrāniem ar 18 jaunām sērijām un vairāk nekā 200 aktieru piedalīšanos. To vidū arī pirmo sezonu galvenās lomas atveidotājs Kails Maklahlans (FIB aģents Deils Kūpers, kurš izmeklē Lauras Palmeres slepkavību), Džeimss Maršals, Šerila Lī, pats Deivids Linčs un tādi pazīstami aktieri kā Monika Beluči, Naomi Votsa, Amanda Seifrīda un daudzi citi.

Komplimenti un atzinības vārdi jaunajai Tvinpīkai

Pēc pirmizrādes ASV Tvinpīkas jaunās sērijas guvušas ne tikai kritiķu, bet arī skatītāju atzinību – gan uzslavas par eleganto un unikālo režisora rokrakstu, kas katrai sērijai piešķir īpašu šarmu, gan komplimentus par to, ka 2017. gada Tvinpīka ir kļuvusi vēl aizraujošāka un intriģējošāka. Savukārt aktieris Kails Maklahlans atklājis, ka aģents Kūpers ir viņa iemīļotākā loma: “Mēs patiešām esam līdzīgi – ar viņš mīl kafiju un virtuļus. Līdzīgs ir arī mūsu skatījums uz dzīvi – arī viņš vispirms mēģina iepazīt cilvēks un tikai tad tos vērtēt.  Deils Kūpers ir patiešām spēcīga un pašpietiekama personība, kas netaisās nevienam neko pierādīt, bet reizē ir arī empātisks un ļoti gudrs – protams, tieši tāds esmu arī es!” kā allaž ne bez humoru atzīst aktieris.

Jau pirmdien, 5. jūnijā plkst. 22.00, kanālā STV Pirmā! varēs vērot pirmās divas Tvinpīkas jaunākās sezonas sērijas. Turpmāk katru pirmdienu plkst. 22.00 būs skatāma jaunākā seriāla sērija – jau drīzumā pēc tās pirmizrādes ASV. Katru sēriju vēl nedēļu pēc tās demonstrēšanas STV Pirmā! varēs noskatīties arī lietotnes Shortcut un Lattelecom Interaktīvās TV kanāla arhīvā.Tvinpīku latviešu valodā ierunājuši aktieri Katrīne Pasternaka un Juris Kalniņš.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.