4.5 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Skaidro astrologs: Kā kāzu dienas izvēle spēj ietekmēt pāra turpmāko kopdzīvi

 

Wedding bouquet and rings. by Matej Kastelic on 500px.com

Katram kalendārajam gadam atbilst sava planēta. Pat katrai dienai, stundai un sekundei ir sava! Tā ir kā aizbildne, kura izpauž vienas vai otras īpašības un spēcīgi ietekmē cilvēka dzīvi un lēmumus. Tieši tāpēc, kad cilvēks kaut ko plāno, viņam būtu jāņem vērā šis planētu novietojums, jo tas var spēcīgi ietekmēt turpmāko notikumu attīstību.

Astrologs, astropsihologs Vidars Gulāns skaidro: „Kāzu dienas plānošana ir jautājums, pret kuru būtu jāattiecas ļoti nopietni. Lielākajai daļai cilvēku nav zināšanu par to, kā planētas mijiedarbojas un ietekmē mūsu dzīvi un lēmumus. Protams, ir skaidrs, ka tas, kas vienam ir labs, otram nederēs. Un otrādi. Bet kopumā ir jāsaprot – katrai planētai ir savs rokraksts, un konkrētā nedēļas dienā tā ar savu enerģiju mūs ietekmē un atstāj savas pēdas.”

Ja cilvēks izvēlas rīkot kāzas:

  • Svētdienā (Saules dienā) – Saule ir kā jauns sākums. Šajā dienā laulības var slēgt lieli mākslinieki un spilgtas personības. Viņi to var atļauties darīt, jo tādējādi viņi akcentē savu individualitāti. Turpmākajā kopdzīvē būs jārēķinās ar partneri un tā personības izpausmēm. Jāciena, jāgodā un attiecības jāveido bez mazākā spiediena uz otru.
  • Pirmdienā (Mēness dienā) – Svētki turpinās! Tas tāpēc, ka Mēness ir ļoti mainīgs – tas nepārtraukti ir kustībā; ir emocionāls un sievišķīgs. Pirmdiena ir piemērota diena kāzām tieši jauniem pāriem – cilvēkiem, kas labprāt bieži ceļo, maina dzīvesvietas un darbu. Ir gan jārēķinās ar to, ka tādā laulībā liela stabilitāte var nebūt. Tomēr Mēness ir ģimenes aizgādnis un šo dienu mēs varam nosaukt par labvēlīgu.
  • Otrdienā (Marsa dienā) – Šī nav labvēlīga diena laulībām. Tajā valda destruktīva enerģija, tāpēc ir jārēķinās, ka attiecībās būs daudz konfliktu un strīdu. Piemēram, ja kāds vēlas pārtraukt attiecības, tad vislabāk to būtu darīt otrdienā. Otrdiena ir Marsa aizgādībā, tāpēc, pārtraucot attiecības vai darba saistības tieši tajā dienā, tas izdosies veiksmīgāk. Ja vēl tas būs aptumsuma laiks, tad vispār par atgriešanos var pat nedomāt.
  • Trešdienā (Merkūra dienā) – Nepārtraukta informācijas plūsma un kustība. Ja laulības slēdz trešdienā, tad turpmākajā kopdzīvē būs daudz sarunu un savstarpēju diskusiju. Merkūrs ir viegla planēta un tieši sava viegluma pēc arī trešdien sāktajās attiecībās stabilitāti un noturību panākt ir grūti.
  • Ceturtdienā (Jupitera dienā) – Jupiters ir veiksmīga planēta, līdz ar to ceturtdiena ir veiksmīgākā diena jaunās ģimenes dibināšanai. Cilvēkus, kas slēdz laulību šajā dienā interesē izglītība, ārzemes un ceļojumi. Var arī veidot lielu un laimīgu ģimeni, kurai par iztikas līdzekļiem daudz jāuztraucas nebūs, jo Jupiters parūpēsies.
  • Piektdienā (Venēras dienā) – Arī laba diena laulību slēgšanai. Venēra ir skaistuma dieviete, kas sekmē bagātību un cilvēka individuālās vērtības. Venēra ir labvēlīga planēta.
  • Sestdienā (Saturna dienā) – Saturns ir bargais valdnieks. Šajā dienā precēties var tikai nobriedušas personības un cilvēki, kuriem jau ir izstrādāta vērtību skala, jo Saturns pieprasa kārtību, stabilitāti un darbu. Gluži kā ezeru, ar laiku Saturns var mīlestību nosusināt. Liela atbildības nasta, kuru ne katrs var panest, tāpēc arī sestdienā slēgtās laulības bieži vien kļūst smagnējas un grūti panesamas, kā rezultātā var novest pie pāra šķiršanās. Tomēr samierinoties ar Saturna diktētajiem noteikumiem un kopdzīves stiprināšanā ieguldot lielu darbu, laulība var būt ilga un spēcīga.

Šis ir tikai īss un vispārīgs ieskats katrā nedēļas dienā, un ir jāatceras, ka mēs katrs esam unikāls un neatkārtojams Kosmosa bērns. „To, kāda būs laulība, un kad to būtu vislabāk slēgt, precīzi var noskaidrot tikai dziļākā pāra izpētē,” piebilst astrologs. „Nedrīkst savu izvēli balstīt tikai uz skaistiem datumiem, ir jāskatās detalizēts planētu novietojums izvēlētajā ģimenes dibināšanas dienā, kā arī nedrīkst aizmirst par vispārējo partneru saderību.”

Precības vispār ir nopietns un maģisks rituāls, kuru nedrīkst uztvert pavirši. „Mūsdienās daudzi cilvēki nevēlas laulības slēgt dzimtsarakstu nodaļā, tāpēc izvēlas baznīcu. Tikai viņi nesaprot to, ka ir jābūt ļoti reliģiski noskaņotam, lai to darītu. Tāpat arī ar ceremonijām pēc senlatviešu tradīcijām – izdomā laulāties pie kāda koka vai akmens, bet, vai cilvēks zina tā objekta vēsturi? Zina, kāda enerģija tur apgrozās? Smukuma pēc šādas lietas darīt nevajag,‘’ skaidro Vidars, piebilstot, ka līdzīgi ir ar dažādām kāzu tradīcijām. „Piemēram, dod vecāki kāzu viesiem apēst maizes šķēli, lai jaunajiem kopdzīvē nebūtu likstu. Tikai viesi nezina, ka līdz ar to maizes šķēli, viņi apēd arī jaunā pāra problēmas. Vai tas ir vajadzīgs, uzņemties uz sevi daļu no citu cilvēku karmas?”

Kāpēc cilvēki vispār precas? Kāds mīlestības, kāds mantkārības, kāds baltās kleitas, bet kāds „spiedošo termiņu” dēļ. Tikai, ko viņi nezina, ir tas, ka, būtībā, cilvēki, kas dzīvo kopā, Augstākajos Plānos ir jau apprecējušies. „Nevajag precēties kleitas vai bērna dēļ. Viņam vispār ir vienalga, dzimst viņš „oficiālā” ģimenē vai, nē. Bērns dzimst tajā ģimenē un tajā laikā, kad viņam tas ir ticis „zvaigznēs ierakstīts”. Daudz svarīgāk ir saprast, ka attiecībās ir jāturpina dzīvot tāpat kā pirms kāzām, pozitīvā nozīmē. Cilvēks ir jāpieņem tāds, kāds viņš ir. Ja nevari pieņemt visus partnera „melnumus”, tad mainies pati! Ja tu domā, ka pēc kāzām cilvēks izmainīs visu to, kas tev viņā nepatīk, tad neprecies, jo tā nenotiks. Attiecības vispār ir nepārtraukti jāslīpē. Pašiem sevi ir jālabo, un tad arī citi mums apkārt būs labi,” tā astrologs.

Foto: Personīgais arhīvs

https://www.facebook.com/VidarsGulansAstrologs

 

Ar astrologu sarunājās Diāna Špoģe

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.