11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tu zini? Ir noskaidrots, kad sievietes izjūt spēcīgākos orgasmus

 

Couple making love in bed. concept about relationship and passio by Cristian Negroni on 500px.com

Ja tev ir 20 gadu, un tu domā, ka seksuālā pieredze nav tik patīkama, kā par to runā, tad nesatraucies. Neliels pētījums apgalvo, ka labākais sekss tev vēl ir priekšā.

Kādā vecumā sievietes izjūt spēcīgākos un labākos orgasmus? Pēc 36 gadu vecuma!

Aplikācijā “Natural Cycles” par seksuālo dzīvi tika aptaujātas 2600 sievietes un pēcāk iedalītas trīs vecuma kategorijās: līdz 23 gadiem, 23-36 gadiem un vecākas par 36 gadiem.

Aptaujas gaitā tika secināts, ka līdz ar vecumu sekss kļūst labāks. Sievietes, kas ir vecumā no 36 gadiem uz augšu, atklāja, ka viņām orgasmu sasniegt ir daudz vieglāk, kā arī viņas pašu procesu izbauda daudz vairāk (gandrīz 60% aptaujāto), nekā sievietes, kas ir 20 gadus jaunas.

Kāpēc līdz ar vecumu sekss kļūst labāks?

Viens no daudzajiem iemesliem varētu būt pašpārliecinātība. Vecākām sievietēm piemīt augstāks pašnovērtējums, un viņas biežāk sevi uzskata par seksīgām un pievilcīgām.

Vecākas sievietes mazāk uztraucas par to, ko par viņām domas apkārtējie, kā arī viņu bērni jau ir pietiekami lieli, lai sieviete varētu vairāk pievērsties sev un savai dzimumdzīvei.

Pie tam, sievietēm, kas tuvojas 40 gadu slieksnim, ir vairāk pieredzes, viņas apzinās savas vēlmes un vajadzības, kā arī ir pietiekami nobriedušas, lai par to pastāstītu partnerim. Pašpārliecinātība ir seksīga!

Ja tev šķiet, ka tava seksuālā dzīve jau ir gana laba, tad tik pagaidi, kas tevi sagaida pēc gadiem!

 

Avots: Independent.co.uk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.