1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Uzzini, kāpēc nedrīkst saglabāt laulību bērnu dēļ

 

Quarrel of parents by LuckyImages on 500px.com

Lēmums šķirties nekad nav viegls. Jūs daudzus gadus esat kopā, audzināt brīnišķīgus bērnus, esat tikuši cauri dažādiem pārdzīvojumiem un priekiem, bet turpmāko kopā būšanu tu tāpat nevari iedomāties. Šķiršanās ir bailīgs un satraukumu raisošs notikums, bet tu nedrīksti pastāvīgi dzīvot diskomfortā.

Abi cilvēki attiecībās ir pelnījuši laimi, gluži tāpat, kā viņu bērni. Bet, ja nelaimīgi ir vecāki, arī bērnu laime ir zem jautājuma zīmes.

Daudzi pāri kļūdaini uzskata, ka nevar izšķirties un ļaut saviem bērniem augt nepilnīgā ģimenē. Tā vietā viņi izvēlas turpināt iznīcināt savu dzīvi. Diemžēl viņi nezina, ka mokas nav pareizā izvēle, un tā nenesīs laimi nevienam ģimenes loceklim.

Bērni gūst nepareizu iespaidu par attiecībām

Paliekot laulībā bērnu dēļ, tu viņiem mācīsi, ka laulības būtība slēpjas strīdos un mīlestības un harmonijas neesamībā. Bērni ieraudzīs, ar kādām grūtībām saskaras, nu jau sveši viens otram cilvēki, kuri mēģina dzīvot zem viena jumtu un veidot laimīgas ģimenes ilūziju.

Bērni ievēros savu vecāku slinkumu

Jā, jā, tieši slinkumu. Tā vietā, lai sakopotu spēkus un mēģinātu labot situāciju vai pat izšķirties, jūs vienkārši plūstat pa savas bezjēdzīgās dzīves straumi un pieņemat savu neveiksmi, kā pašsaprotamu faktu.

Tu izvēlies dzīvot bailēs

Šķiršanās nozīmē to, ka tev būs jādzīvo citādāk. Bieži vien tas nozīmē, ka tev nāksies samierināties un dzīvot taupīgāk, meklēt jaunu dzīvesvietu vai darbu. Tu mazāk laika pavadīsi ar saviem bērniem, jo viņiem dzīve ritēs pēc „ciemošanās grafika”. Taču tas nav trakākais, kas var notikt. Tavas bailes ir daudz spēcīgākas par realitāti, jo pat šajās grūtībās ir savas priekšrocības. Piemēram, tu saņemsi „spērienu pa pakaļu”, kas mudinās tevi kustēties uz priekšu un izmainīt savu dzīvi uz labo pusi.

Bērni būs nelaimīgi, raugoties uz nelaimīgiem vecākiem

Bērni saprot un jūt daudz vairāk, nekā pieaugušie varētu iedomāties. Lai arī cik ļoti jūs mēģinātu viņiem stāstīt, ka viss ir kārtībā un ka jūs esat laimīgi, viņi tāpat zinās, ka esat nelaimīgi. Viņi uztver šos signālus, un noteikti nevar būt laimīgi neveselīgā vidē.

Bērni atkārtos jūsu kļūdas

Bērni bieži vien savus vecākus uztver kā piemērus, kam sekot. Viņu uzvedības modeli viņi uztver, kā normu. Tu taču nevēlies, lai bērns pieaug un atkārto tavas kļūdas, vai ne?

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.