3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Deviņi spēcīgi padomi par to, kā mīlēt vīrieti

 

Love Story by Bryan Leung on 500px.com

Vienmēr atceries, kas ir tavu attiecību mērķis. Normāliem cilvēkiem attiecību mērķis ir nodrošināt maksimālu un ilglaicīgu komfortu. Tas ir, darīt laimīgu sevi un partneri. To arī atkārto sev katru reizi, kad uznāk vēlme kritizēt, izrādīt griezsirdību, izteikt viedokli par viņa draugiem, strīdēties par viņa krekla krāsu utt. Vai visi šie sīkumi ir jūsu miera un prieka izjaukšanas vērti?

Slavē viņu. Ja viņš nav pelnījis uzslavas un visu dara nepareizi, tad, kāpēc tu vispār ar šādu vīrieti esi kopā? Ja nevari pateikt neko labu, tad ej projām. Ja tomēr viņš ir pelnījis uzslavas, bet tu tās noklusē, tad pārstāj to darīt. Saki viņam labus vārdus, raisi sevī vēlmi saskatīt viņā labo, jo arī viņš tad vēlēsies būt labāks.

Nepazemo un nerīko drāmas publiskās vietās. Tas ir liels tabu, jo cienījams un uzticams publiskais tēls vīrietim ir daudz svarīgāks, nekā sievietei. Kad sieviete sāk draugu, kolēģu vai svešinieku priekšā pazemot savu partneri, tas ir kā sitiens pa vājāko vīrieša vietu. Jā, viņš piedos, bet noteikti neaizmirsīs. Ja tev tiešām ir kas sakāms, labāk pagaidi, līdz tiksiet līdz mājām.

Atbalsti viņa idejas. Arī muļķīgās. Kad viņš nes uz lombardu tavas rotaslietas, lai kārtējo reizi aizrautos ar azartspēlēm, tas ir viens. Bet, kad viņš aizraujas ar makšķerēšanu, ģitārspēli, izšūšanu, triatlonu vai dārza rūķu kolekcionēšanu – tas ir kaut kas pavisam citādāks. Rast jaunas intereses un idejas ir katra cilvēka dabā. Tev, taču, arī patīk pastaigāt pa veikaliem un kārtējo reizi nopirkt jaunu kurpju pāri vai varbūt tava vājība ir dārzkopība, kurā tiek ieguldīts ne mazums laika un līdzekļu. Tev ir jāsaprot, kad hobijs/ aizraušanās ir pieņemama un kad tā ģimenei nes vairāku zaudējumu. Ja tu partneri neatbalstīsi, to izdarīs kāds cits, un tajā brīdī tu attālināsies.

Tev jāizskatās lieliski viņam, nevis kolēģiem vai veciem klasesbiedriem. Tas, ka jūs esat precējušies, vēl nenozīmē, ka viņš būs tevī iemīlējies mūžīgi. Daudzi vīrieši sūdzas par to, ka pēc kāzām sieviete pārstāj par sevi rūpēties, un pucējas tikai tad, kad dodas tikties ar citiem cilvēkiem. Bet, kā gan ar vīru? Vai viņš nav pelnījis skatīties uz pievilcīgu un sakoptu sievieti? Nebrīnies, ja viņš tevi vairs „neaplido”. Sagādā savam vīrietim prieku, un sapucējies mājās viņa dēļ!

Viņš ir galvenais un punkts. Nopietni, tas ir ērti! Daudzu sieviešu problēma mūsdienās ir tā, ka viņas visu mēģina darīt pašas. Pat dubultā. Vīrietim arī ir jāpiedalās mājas darbu veikšanās un problēmu risināšanā. Viņam pat būtu jāuzņemas iniciatīva. Un tas nekādā gadījumā sievieti nepazemo, ja vien viņa pati neiedomājas, ka tiek pazemota. Viena sieviete vīrieša rokas pasniegšanu, izkāpjot no autobusa uztvers kā pieklājību, bet otra – kā mājienu, ka viņa nav fiziski pietiekami spēcīga, lai pati tiktu galā. Te, nu, ir skaidrs, kura no viņām bauda vīriešu uzmanību. Un tikai tu pati vari izlemt, kura vēlies būt. Ļauj vīrietim attiecībās būt vadošajam. Pat, ja viņam nav taisnība, tu pēc tam vari situāciju palabot.

Par svarīgām lietām runā tieši. Vīrieši saprot mājienus, bet biežāk tie ir citu vīriešu mājieni vai tie, kurus viņiem ir izdevīgi uztvert. Nevajag problēmas risināt „caur puķītēm”. Ja tev kaut kas nepatīk, saki, kā ir. Citādi vīrietis tevis teikto uztvers un pārveidos tā, kā viņam patīk.

Nepadari viņu par savas pasaules epicentru un nepieprasi, lai to dara viņš. Mēs te nerunājam par rūpēm, mīlestību un cits cita vajadzībām. Mēs runājam par uzmanības pieprasīšanu situācijās, kas ir patiesi mazsvarīgas. Stundu ilgas sarunas pa telefonu vairākas reizes dienā var nokaitināt jebkuru vīrieti. Psiholoģiskā atkarība no viņa viedokļa arī var pamatīgi nokaitināt. Tāpēc nemēģini oficiāli ziedot viņam savu dzīvi, jo tas var viņu aizbiedēt. Nevajag viņam atdot sevi visu. Atstāj kaut ko arī sev.

Iemācies garšīgi gatavot ēst. Un gatavo. Viņš to novērtēs. Nepatīk gatavot ēst? Dariet to kopā! Varat šo nodarbi pārvērst par jauku vakara izklaidi. Un vispār, kuram gan nepatīk labi paēst?

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

2 KOMENTĀRI

  1. Un kur teikts ka visiem butu jamil virieti..es labak milu suniti bimbo..un nekadu problemu…nav ne jastridas..nekadi padomi nav jaievero.nav jauztraucas…suns nekrapj nepamet..visuzticamakais draugs..ko vel vairak vahag..neko.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.