1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Romāns ar kolēģi: Deviņas problēmas, kuras noteikti skars jūs abus

 

Two colleagues flirting by XiXinXing on 500px.com

Tas, ka starp tevi un darba kolēģi izveidojās kādas attiecības, ir normāli. Tikai attiecību sākumā, kad visu gribas glabāt noslēpumā, var nākties saskarties ar dažādām problēmām…

Bailes atklāties, kad darbā komunicējat. Tādā brīdī nākas pieņemt lēmumu, kurš var ietekmēt dažādas tavas dzīves sfēras. Vai vajadzētu viņu noskūpstīt un dot cilvēkiem iemeslu tenkām un jociņiem? Vai labāk aprobežoties ar mutisku sveicienu vai uzrakstīt SMS?

Vai vajadzētu sūtīt “pikantas”vēstulītes. Tu prāto vai šāda vēstulīte nesīs attiecībām kādu labumu… Un domā vēl par to, ka ziņu nejauši var izlasīt kāds cits kolēģis vai priekšnieks, kas stāv aiz tava izredzētā muguras.

Sekss pusdienu pārtraukumā. Jūs saprotat, ka pēc ēšanas paliek vēl 15 minūtes un brīva mašīna… Vai kāds pamanīs, ka esat projām? Varbūt vienkārši paciesties līdz nākamajai tikšanās reizei?

Pienākums pusdienot ar viņu kopā. Atkarībā no tava rakstura tas var būt gan prieka, gan apnikuma iemesls. Otrajā gadījumā jums vajadzētu izrunāt, vai tiešām vienmēr ir jāpusdieno kopā. Ir taču jāatstāj vieta klačām ar kolēģēm, vai ne?

Darba grafiku saskaņošana. Ja darbs ir maiņās vai pēc slīdošā grafika, var gadīties, ka jūs netiekaties tik bieži, cik gribētos.

Kolēģi sāk ieturēt distanci. Pat, ja tu ar savu partneri apspried ar darbu saistītus jautājumus, kolēģi neiesaistīsies sarunā. Viņiem vienkārši tas šķitīs nepareizi.

Iet no darba projām kopā vai šķirti? Tu zini, ka, ja aiziesiet kopā, cilvēki sāks runāt…

Kopīgi darba pienākumi pēc liela strīda. Tā noteikti nebūs tā patīkamākā attiecību daļa… Bet varbūt tas nāks par labu un jūs ātrāk salabsiet?

Sastrīdēties, kad jūs abi kandidēsiet uz paaugstinājumu. Pat, ja jūs apsēdīsieties un visu izrunāsiet, tāpat vienam no jums būs iekšējas dusmas.

 

Avots: Cosmo.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.