2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Pārdomas: Kāpēc vīrieši krāpj, bet neaiziet

 

Man watching beautiful girl on the street by Cristian Negroni on 500px.com

Kāpēc vīrieši krāpj savas sievas, bet neaiziet? Tas, ka vīrieši mēdz to darīt, nav nekāds noslēpums. Kāds to skaidro ar garlaicību, kāds ar mīlestības trūkumu, kāds, kā iespēju parādīt to, ka ir „īsts vecis”. Tikai, kāpēc pēc krāpšanas viņi paliek pie savām sievām? Kāpēc viņi dzīvo dubultdzīvi?

Viņu viss apmierina. Sieva un mīļākā pie sāniem – ļoti ērti. Ģimene sniedz vīrietim komfortu un drošības sajūtu, bet mīļākā – emocijas un pārsteigumus. Ja vīrietim izdodas dzīvot dubultdzīvi, tad tas var ilgt gadiem ilgi. Pie tam, daudzi nemaz nedomā par to, ka varētu palikt tikai vienā pusē. Kad vajag, viņš tēlo gādīgo vīru, kad ir laiks – tēlo mačo pie mīļākās.

Viņš baidās no pārmaiņām. Iespējams, ka vīrietis patiesi ir iemīlējies, un varbūt pat domā par laulības šķiršanu. Tikai problēma tajā, ka šķiršanās no sievas viņa dzīvē ienesīs daudz pārmaiņu, kurām viņš nav gatavs. Ja, nu, viņš tomēr nemīl mīļāko? Ja nu mīļākā viņu pēc neilga laika pamet? Tāpat vīrieši bieži vien baidās no jaunām ikdienas raizēm un problēmām. Ja attiecībās ar sievu jūtas izdzisa, kur ir garantija, ka tas nenotiks arī jaunajās attiecībās?

Viņš baidās no pārmetumiem. Laulība – tā ir stabilitāte un labklājība. Nu, vismaz tā no malas izskatās. Katrai ģimenei ir kopīgi draugi, ģimenes saieti, attiecības ar vecākiem un radiem. Šķiršanās un romāns ar jaunu sievieti – tas vienmēr ir risks, jo nevar zināt, kā to uztvers apkārtējie.

Viņu tur pienākuma izjūta. Stājoties laulībā, vīrietis apsola rūpēties un mīlēt savu sievu. Iespējams, ka dzīve šajos vārdos šo to palaboja: jūtas ar laiku nodzisa, bet vīrieša sirdī iemitinājās jauna sieviete. Ja vīrietim piemīt atbildības sajūta un konservatīvs skats uz pasauli, tad viņam būs grūti pamest savu sievu. Tad jau viņš labāk mānīs abas sievietes, nekā izlems, kuru grib sāpināt.

Viņš negrib pamest bērnus. Ja laulībā ir bērni, tad izšķirties ir vēl grūtāk. Vīrietis var krāpt un nemīlēt savu sievu, bet, ja viņš dzīvo ģimenē, tad bērni viņu uzskata par gādīgu tēvu. Nav zināms, kā attīstīsies viņa attiecības ar bērniem, ja šķiršanās tomēr notiks. Pie tam, vīrietis baidās, ka pēc šķiršanās bērnus viņš vairs neredzēs vai sieva viņus nostādīs pret viņu.

Viņš nav pārliecināts par savām jūtām. Pieaudzis vīrietis saprot, ka kaisle un iemīlēšanās nav jūtas, kas ilgst mūžīgi. Iespējams, ka tagad viņš pret savu mīļāko izjūt spēcīgas simpātijas, bet, kas zina, kas notiks pēc gada vai diviem?

Viņš nav pārliecināts par mīļākās jūtām. Pilnīgi pretēja situācija. Iespējams, ka vīrietis ir pārliecināts par savām jūtām, un ir gatavs pārmaiņām. Taču tas nenozīmē, ka to vēlas arī jaunā mīļotā. Ja vīrietis nav pārliecināts par viņas jūtām, viņam būs ļoti grūti pamest savu sievu. Šāda situācija var ieilgt.

Materiālās problēmas. Aizejot pie citas sievietes, vīrietim būs no jauna jāiekārto mājoklis un jārūpējas par sievieti, kas ne vienmēr ir iespējams. Ja vīrietis nav pārliecināts par to, ka finansiāli spēs jauno sievieti nodrošināt, viņš paliks drošajā zonā – blakus sievai.

Viņš mīl savu sievu. Krāpšana ne vienmēr apzīmē to, ka vīrietim pret savu sievu nav jūtu. Viņam vienkārši patīk vairākas reizē… Ja vīrietis vēl joprojām mīl savu sievu, tad viņš noteikti neaizies pie citas, neraugoties uz to, ka meklēs „piedzīvojumus” ar citām. Iespējams, ka mīlas dēkās viņš meklē dažādību, emocijas un jaunas izjūtas, kuras esošā sieva nespēj sniegt.

Krāpšana nekad nav patīkama cilvēkam, kurš tiek piekrāpts. Taču ne vienmēr tā apzīmē attiecību beigas. Dažkārt vajag situāciju kārtīgi izanalizēt, un paskatīties uz to no vīrieša skatpunkta.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.