9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Ja jūs darāt šīs 12 lietas, jūs esat kopā uz ilgu laiku

 

Couple in love, man carrying woman in his arms by Jozef Polc on 500px.com

Kad tu esi satraukta, tu viņam par to pastāsti. Kad tu par kaut ko dusmojies, tu viņam par to saki. Tu saki, kad tevi kaut kas kaitina, un arī viņš dara to pašu. Bet jūs nedusmojaties viens uz otru. Jūs kopīgi risināt problēmu.

Jūs varat kopīgi garlaikoties. Kopā tīrīt zobus, doties uz veikalu pēc produktiem, sēdēt katrs savā istabas pusē un lasīt katrs savu grāmatu…

Jūs kopā smejaties. Jums ir daudz jociņu, kurus saprotat tikai jūs un, kuri pierāda, ka jūsu draudzība ir tikpat spēcīga, cik attiecības.

Jūs izrādāt viens otram mazās, mīļās rūpes. Tu jau laicīgi lejupielādē viņa mīļākā seriāla jaunāko sēriju, kad viņš vēlāk atgriežas no darba. Tu atsildi viņam vakariņas, pirms dodies izklaidēties ar draudzenēm. Viņš ieslēdz tavu mīļāko mūziku, kad jūs kopā braucat mašīnā.

Jūs esat laba komanda. Jūs varat izpildīt krustvārdu mīklu, spēlēt volejbolu vai tenisu, izlemt, kādā krāsā krāsosiet istabas sienas… Jūs protat sastrādāties, jo zināt, kā komunicēt produktīvi, bez kliegšanas un drāmas.

Jūs novērtējat fizisko kontaktu. Ne jau seksu, bet vienkāršus pieskārienus. Tu turi viņa roku, sēžot uz dīvāna, viņš ieliek savu galvu tavā klēpī…

Jūs pastāvīgi cits citam sakāt „Paldies” un „Es tevi mīlu”. Neviens no jums nejūt, ka viņš būtu kaut kas pašsaprotams. Jūs regulāri cits citam atgādināt par savām jūtām.

Jūs kopā izmēģināt kaut ko jaunu. Jaunas atpūtas vietas, jaunas pozas seksā, jaunas galda spēles, jaunus ēdienus… Jūs esat atvērti jaunām lietām, tāpēc jūsu attiecībās neiestājas rutīna.

Viņa draugus tu uzskati arī par saviem draugiem. Tāpēc, kad viņu uzaicina uz kādu ballīti, tu arī ļoti priecājies. Kad viņš iet ar draugiem tikties, tu arī vari iet līdzi un nejusties lieka.

Tu neložņā pa viņa telefonu. Ja tevi interesē, ar ko viņš sarakstās, tu vienkārši pajautā, un viņš arī atbild.

Jums ir aktīvas un interesantas sarunas. Jūs apspriežat savus hobijus un intereses, dienas notikumus un pat tenkojat! Jums tēmu sarunām netrūkst.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.