1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

10 darbības, kas nogalina tavu sievišķo enerģiju

 

Fluid space II by Inna Mosina on 500px.com

Sieviete var būt patiesi laimīga tikai tad, kad viņa ir, pirmkārt, sieviete. Tikai pēc tam viņa var realizēties kā māte, sabiedrības daļa vai profesionālis darbā.

Galvenais, kas sievieti dara spēcīgu un pievilcīgu, ir viņas enerģija. Tikai ir jāatceras, ka ir lietas un darbības, kas šo enerģiju nogalina. Neļauj nevienam nogalināt tavu sievišķību un enerģiju, jo no tās ir atkarīga tava laime. Kas spēj to nogalināt?

Pārlieku liela komunikācija ar ārpasauli. Sievietei ir jākomunicē tikai ar tiem, kas viņu mīl. Viņai nav jāizkāpj no savas komforta zonas. Viena no lielākajām sieviešu kļūdām – nodarboties ar to, kas viņai nepatīk. Tas ļoti emocionāli iztukšo.

Nerūpēšanās par savu ķermeni un fizisko aktivitāšu trūkums. Sieviete palielina savu sievišķo enerģiju, kad rūpējas par savu veselību un skaistumu. Nekopta un slima sieviete ir vāja ne tikai fiziski, bet arī enerģētiski.

Emociju trūkums. Daudzas sievietes uzskata, ka jāizrāda ir tikai pozitīvas emocijas, jādomā pozitīvi, vienmēr jāsmaida un jāsmejas. Tā ir kļūda. Negatīvas emocijas, asaras un dusmas, sievietei ir jāizrāda, bet tikai tiem, kam viņa patiesi uzticas. Līdzās vienmēr ir jābūt cilvēkam, kuram var izrādīt savas patiesās emocijas. Emocionālā noslēgtība iznīcina sievišķo enerģiju.

Hobiju neesamība. Sieviete gūst lielu daudzumu enerģijas un pozitīvo emociju tad, kad dara to, kas viņai patīk. Viņai obligāti ir jābūt hobijiem, un nav svarīgi, kāds tas ir. Galvenais, lai viņai tas patīk un lai arī partneris viņu tajā atbalstītu.

Radošuma trūkums. Viss, ko sieviete dara ar rokām, ir radošums. Vai nu tā būtu mājas uzkopšana, ēst gatavošana, dārzkopība vai mājokļa iekārtošana. Radot kaut ko skaistu, sieviete pati kļūst skaista. Ja brīvajā laikā sieviete visu dienu gulēs dīvānā un neko nedarīs, tad ātri vien viņa zaudēs visu savu sievišķo enerģiju.

Vēlme risināt visas problēmas. Sievietei ir jāiedvesmo, nevis jārisina visas problēmas. Tas nav viņas dzīves pamatuzdevums, tāpēc noteikti atņem viņai daudz enerģijas.

Vīriešu pienākumi. Kad sieviete dara visus vīrieša darbus, viņa zaudē savu sievišķību. Jā, no sākuma tas var šķist forši un iedvesmojoši, bet ar laiku sieviete arī pārvēršas par vīrieti.

Sacensība. Sievišķā enerģija iznīkst, kad sieviete pārāk cītīgi sacenšas vai konkurē ar citām sievietēm. Sievietei nav jāpiemīt vēlmei cīnīties un pierādīt to, ka viņa ir labāka, skaistāka un gudrāka. Viņa tāda ir viena, un katra sieviete ir unikāla.

Draudzeņu trūkums. Sievietei ir jākomunicē ar citām sievietēm, jo tas ir vēl viens spēcīgs sievišķās enerģijas avots.

Personīgā laika trūkums. Sievietei ir jābūt laikam, ko veltīt tikai sev, savām lietām. Vienmēr!

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.