8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ja tev ir apnicis katru dienu mazgāt matus, izmanto šīs viltības

 

woman make shampoo at the hair dresser by Cristian Negroni on 500px.com

Esi nogurusi mazgāt savu galvas rotu katru dienu? Tu noteikti neesi vienīgā. Tieši tāpēc mēs padalīsimies ar dažiem padomiem, kas palīdzēs tev šo procesu atlikt vismaz uz vienu dienu.

Nemazgā matus ar karstu ūdeni. Šī ir daudzu sieviešu kļūda. Karsts ūdens traumē matus, tāpēc labāk mazgā ar remdenu ūdeni un masē galvas ādu. Ideālā gadījumā, ļauj tiem izžūt dabiski.

Aizmirsti par „pielaizītām” frizūrām. Netīru matu gadījumā ciešas un gludas frizūras izskatīsies taukainas un nevīžīgas. Tādā gadījumā vislabāk būtu matus mazliet uzkasīt un sasiet vaļīgā astītē vai sapīt bizē.

Pin bizes. Tādā veidā tu vari nomaskēt taukainus matus. Pie tam, jo resnāka ir bize, jo vieglāk ir noslēpt. Centies bizi pīt nekārtīgu, lai no tās brīvi karājas šķipsnas.

Investē kvalitatīvā sausajā šampūnā. Sausais šampūns spēj nomazkēt taukainu matu spīdumu, kā arī piešķirt matiem nelielu apjomu.

Ja tev ir „ponijs”, izmazgā tikai to. Svaigs „ponijs” palīdzēs tev rast tīru matu iespaidu, jo mati, kas ir tuvāk sejai, taukojas ātrāk.

Izmanto matu laku. Nesvaigus matus var atsvaidzināt ar matu lakas palīdzību. Uzsmidzini laku uz matu saknēm tā, lai tiem arī veidotos apjoms.

Nesteidzies žāvēt matus ar fēnu. Ja pēc matu mazgāšanas tu uzreiz steidzies tos žāvēt ar fēnu, tad labāk kādu brīdi ļauj tiem pažūt dabiski. Tādējādi ilgāku laiku izdosies saglabāt svaigumu.

Iegādājies dušas cepurīti. Tikai izvēlies kvalitatīvu preci! Laba cepurīte spēs pasargāt tavus matus gan no ūdens, gan no tvaiku ietekmes, gan palīdzēs tev saglabāt matu apjomu.

Rokas nost! Noteikti tu bieži ar rokām aizskar savus matus, sakārto aiz auss, virpini ap pirkstu utt. Bet, jo biežāk tu tos aiztiec, jo ātrāk un spēcīgāk tie taukojas.

Neaizmirsti par aksesuāriem. Izmanto lakatus, lentas, sprādzes un citus aksesuārus, kas palīdzēs taviem matiem izskatīties apjomīgākiem un tīrākiem.

Neaizmirsti mazgāt ķemmi. Tas ir svarīgi! Ķemmē uzkrājas liels daudzums netīrumu un baktēriju, kas taviem matiem nekādu labumu nesniedz.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.