1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Desmit vērtīgi dzīves padomi tiem, kas ir savos 20-tajos

 

sunset wind in hair, redhead by Dimitriy Shabanov on 500px.com

Negaidi, kamēr uzradīsies ideālais darbs. Protams, ir svarīgi atrast savu ideālo nodarbošanos, bet vēl svarīgāk ir nesēdēt bez darba. Ja tu esi jauns mākslinieks un tev nav iespēju pelnīt ar gleznošanu, tad mēģini darboties reklāmas un dizaina jomā! Ja tu esi jauns muzikants, tad spēlē kaut vai uz ielas. Panākumi atnāk tad, ja tiem iet pretī!

Pielāgojies. Parasti laimīgi ir tie cilvēki, kuri prot pielāgoties dažādām dzīves situācijām. Dzīve nav spēle, kuru var uzvarēt, iemācoties noteikumus. Drīzāk tā ir līdzīga neprognozējamai mīklai.

Rūpējies par savu veselību. Komforts un darba spējas ir tieši saistītas ar veselības stāvokli. Neaizmirsti parūpēties par to tik pat ļoti, kā tu rūpējies par savu automašīnu. Reizi gadā dodies pie zobārsta, nodod analīzes… Ir svarīgi laicīgi diagnosticēt jebkādas problēmas.

Trenē savu prātu. Daudzi panākumi ir atkarīgi no tā, kā strādā tavas smadzenes, tāpēc to ir regulāri jātrenē. Katru dienu velti pāris minūtes tam, lai trenētu atmiņu vai minētu mīklas.

Esi laimīga. Laime ir atkarīga ne jau no ārējiem apstākļiem, bet gan no mums pašiem. Centies mazliet reālistiskāk raudzīties uz pasauli un savām vēlmēm, un tu vienmēr būsi laimīga!

Nevilcinies ar laulībām. Divatā laimes kļūst vēl vairāk, un arī grūtības pārvarēt ir daudz vieglāk. Negaidi, kamēr nopelnīsi daudz naudas. Precies, kamēr esi jauna! Daudzi baidās saistīt savu dzīvi ar vienu cilvēku, bet, jo vairāk mēs atliekam, jo lielākas ir iespējas kļūdīties. Spēcīgas laulības ir tiem cilvēkiem, kas kopā pieaug un noveco.

Krāj naudu. Lai arī cik daudz tu pelnītu, obligāti kaut kādu naudas summu novirzi krājumiem. Tas nav nemaz tik grūti, un tu varēsi būt pārliecināta, ka tev ir kādas rezerves, ja radīsies nepieciešamība pēc lielākiem naudas līdzekļiem.

Iemācies būt patīkama. Dzīves kvalitāte ir tieši saistīta ar patīkamu apkārtni. Attīsti sevī paradumus un manieres, kuras patīk apkārtējiem. Tad viņi tev atbildēs ar to pašu. Esi punktuāla, ģērbies pieklājīgi un ievēro higiēnas normas, iemācies uzturēt sarunu, neiesaisties strīdos, esi pieklājīga utt.

Nekad nepadodies. Liela daļa cilvēku padodas pie pirmajām grūtībām. Viņus ir viegli salauzt. Esi tāds cilvēks, kas nenolaiž rokas, un tā vietā ķeras pie jauniem darbiem.

Ieklausies savā sirdsapziņā. Lai arī kas dzīvē notiktu, lai arī kāda būtu tava reliģija, lai arī kādi būtu tavi nopelni vai noziegumi, vienmēr ieklausies savā sirdsapziņā. Ja tu rīkojies nepareizi, vienīgais veids, kā kaut ko labot, ir – pārstāt darīt tā, kā līdz šim, un sākt rīkoties pareizi. Ja tu pieturēsies pie šī noteikuma, tu nostāsies uz pareizā dzīves ceļa un tiksi vaļā no lielākā cilvēka ienaidnieka – bailēm.

 

Avots: Lifehacker.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.