6.4 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Trīs mācības par mīlestību, kuras lielākā daļa sieviešu saprot par vēlu

 

... by Mojlo on 500px.com

Ja runājam par mīlestību, kas uzvelk mums rozā brilles, tad bieži vien gadās, ka dzīves mācības apgūstam ne no pirmās reizes. Bieži vien savas kļūdas saprotam tikai pēc ilgāka laika. Zemāk ir tikai dažas no populārākajām:

Nevienu nevar piespiest sevi iemīlēt. Viss, ko tu vari darīt ir, būt tādai, kuru var iemīlēt. Viss parējais ir atkarīgs tikai no otra cilvēka. Lai arī cik ļoti tu censtos mīlēt un rūpēties par cilvēku, tas viņā neraisīs nekādas jūtas. Bet tas nav pasaules gals!

Ja es to būtu zinājusi agrāk, es neziedotos vīriešu dēļ, kuri pat negrasījās man atbildēt ar to pašu. Es domāju, ka ar mani kaut kas nav kārtībā. Bet patiesībā ir tā, ka mēs varam būt tikai sevis labākā versija. Neesi sieviete, kurai ir vajadzīgs vīrietis. Esi sieviete, kura ir vajadzīga vīrietim.

Katrs cilvēks mīl savā veidā un dod tādu mīlestību, kādu prot, nevis, kādu mēs gaidām

Katrs cilvēks jūtas izrāda citādi. Nedrīkst teikt, kā mūs ir jāmīl. Mīlestība ir cilvēka dvēseles atspulgs. Iemācies pieņemt viņa mīlestību tādu, kāda tā ir. Cieni to un esi pateicīga.

Beznosacījuma mīlestībai ir jābūt ne vien pret citiem, bet arī pret sevi

Mēs protam mīlēt noteiktos apstākļos, mēs protam nosodīt un kritizēt. Bet, ja mēs pārstāsim to darīt, mēs spēsim sajust patiesu mīlestību. Jāsāk ir ar sevi: iemācies mīlēt sevi jebkādā veidā, un pēc tam arī citus.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.