6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

“STV Pirmā!” piedāvā pirmizrādi diviem kaislīgiem realitātes šoviem

 
Foto: Publicitātes

Televīzijā sievietēm “STV Pirmā!” vasaras tveice uzņem apgriezienus un skatītājas lutina ar diviem kaisles pilniem realitātes šoviem – “Mīlestības sala”, kā arī “Špilkas un galošas” (The Lady And The Peasant). Ja “Mīlestības salas” jaunākajā sezonā starp intrigām, asarām un kaislībām tiks meklēta īstā mīlestība, tad “Špilkas un galošas” ļaus sekot līdzi pavisam intriģējošiem notikumiem, kad lomām apmainīsies bagāta pilsētas “caca” un vienkārša lauku meitene. Bet kā gards ķirsītis šīs vasaras kokteilī būs slavenais seriāls “CSI Maiami”, kur karstajās pludmales smiltīs nervus kutinošus noziegumus risinās vīrišķīgais izmeklētājs Horācijs Keins. Nepalaid garām karstākos jūlija jaunumus “STV Pirmā!”

Šovā “Mīlestības sala” otrās pusītes “medībās” dosies arī Velsas prinča Harija bijusī mīļotā

Jau sākot ar 3. jūliju ik pirmdienu plkst. 21:00 “STV Pirmā!” piedāvās aizraujošo un piparoto realitātes šova “Mīlestības salas” jaunāko sezonu, kas pasaules pirmizrādi piedzīvojusi vien jūnija sākumā. Skaisti, seksīgi un brīvi jaunieši atkal ir gatavi pulcēties luksusa apartamentos Mīlestības salā, lai piedalītos aizraujošā izaicinājumā un atrastu savu mūža mīlestību. Vai jūtas būs gana stipras, lai pāri paliktu kopā? Un vai tās vispār var būt patiesas, ja dalībnieki raduši ballēties līdz rīta gaismai un partnerus mainīt kā zeķes? Izrādās, var gan, jo uz spēles likti ne tikai 50 tūkstoši mārciņu, bet arī skatītāju simpātijas – pāri, kuram būs lemts tikt pie galvenās balvas, noteiks tikai un vienīgi TV balsojums. Šova dalībniekiem ir dažāda attiecību pieredze un motivācija piedalīties šovā – viens nācis, lai sajust slavas, uzvaras un, protams, arī bagātības garšu, cits ieradies, lai patiešām atrastu īstu mīlestību. Interesanti, ka šajā sezonā otrās pusītes “medībās” dosies arī Velsas prinča Harija bijusī mīļotā – seksīgā sapiere un “Mis Edinburga” titula īpašniece Kamilla Turlova, bet jaudīgas intrigas sola modele Džesika Šīra, kura jau šova atlasē pateica visu ko domā, turklāt ne tajā pieklājīgākajā manierē, par savu konkurenti  –  Montanu Braunu, jo izrādās abas reiz gājušas uz randiņiem ar vienu un to pašu puisi. Turklāt vienā un tajā pašā laikā. Kā simpātiskajām daiļavām šoreiz veiksies otrās pusītes meklējumos? Vai šova puiši novērtēs viņu seksapīlu un būs gatavi veidot ar tik burvīgajām dāmām nopietnākas attiecības?

“Mīlestības dievietes” lomā – viena no seksīgākajām Lielbritānijas sievietēm

Arī “Mīlestības sala” jaunākajā sezonā “mīlestības dievietes” jeb šova vadītājas lomā iejutīsies populārā Lielbritānijas TV dīva Kerolaina Flaka, kura vadījusi daudzus citus TV šovus, tostarp arī populāro X-faktors. Viņa Mīlestības salu piepildīs ar dzirkstošu humoru, tiešā trāpījumā mērķētu intrigu devu un ne reizi vien ar šova dalībniekiem spēlēsies kā ar “paklausīgām” marionetēm, liekot tiem pieņemt radikālus lēmumus. Un ne velti, jo 2015. gadā žurnāls FHM Kerolainu ierindoja pasaules seksīgāko sieviešu pieciniekā, apsteidzot gan populāro realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu, gan popa princesi Britniju Spīrsu.

Ko redzēsiet “Mīlestības salas” pirmajā sērijā?

Mīlestības salā satiksies 11 seksīgi un drosmīgi jaunieši, lai jau šova pirmajā sērijā izvēlētos vienu no partneriem, kuru iepazīt tuvāk. Tiesa, ne visiem būs iespēja baudīt vakaru divatā, jo šovā “startēs” sešas daiļavas, bet tikai pieci puiši. Vienai no dāmām nāksies palikt zaudētājas lomā, vai arī censties visiem spēkiem atvilt kādas citas partneri. Kādu taktiku dalībnieki būs izvēlējušies? Jo, kā zināms, mīlā un karā visi ieroči atļauti! Šova pirmajā sērijā siržu lauzējs Marsels Somervils centīsies dāmām iepatikties ar savu muzikālo pagātni un nekautrēsies palepoties ar faktu, ka spēlējis grupā. Noklusējot gan to, ka tā ir bijusi “viena hita” grupa, kas savulaik 10 puiši sastāvā mēģinājusi izsist sev ceļu uz slavas virsotnēm. Vai Mīlestības salas daiļavas uzķersies uz tik viegli izmesta āķa? Savukārt Šīra un Montana spriedelēs par puisi, kurš reiz abas vazājis aiz deguna, kamēr smukulīte Hloja atklās, ka viņai bijušas attiecības ar Mīlestības salas dalībnieka – donžuāna un slavenību friziera Kema –  labāko draugu. Neiztiksim arī bez pavisam pikantām ainām, jo jau pirmajā sērijā viens no pāriem būs pamanījies tā satuvināties, ka vakara atvadu buča pārvārtīsies īstā skūpstā. Ļaujies karstiem piedzīvojumiem, neprātībām, intrigām un kaislībām šīs vasaras aizraujošākā šova – Mīlestības sala – jaunākajā sezonā jau no 3. jūlija ik pirmdienu plkst. 21:00 divās sērijās pēc kārtas televīzijā “STV Pirmā!’

Foto: Publicitātes

Vēl viens vasaras jaunumus “STV Pirmā!” – ukraiņu realitātes šovs “Špilkas un galošas”

Klip, klap, šļop, šļop! Dodiet ceļu! Tur viņas nāk – pilsētniece un lauciniece! Intriģējošajā ukraiņu realitātes šovā “Špilkas un  galošas” (The Lady And The Peasant) viņas apmainīsies vietām – vienu gaida īsta lauku elle, bet otra – no kūts nokļūs paradīzē! “Šmucīgi” gumijas zābaki pret biezu maciņu un SPA masāžām. Vai viņas izturēs šo skarbo pārbaudījumu? Bet varbūt laidīsies lapās? Aizraujošais realitātes šovs būs īsts rūdījums bagātnieču raksturam, turklāt lielākā daļa no elegantajām dāmām ārpus pilsētas dosies pirmo reizi un neko smagāku par karoti un pūdera slotiņu savās rokās nebūs turējušas. Nu viņām būs līdz ar saullēktu jāķeras pie darba, jābaro lopi un jāmēž mēsli – un izrādīsies, ka līdz šim ierastās ikdienas “problēmas” kļūs absolūti mazsvarīgas! Tai pat laikā vienkārša lauku meitene dosies uz pilsētu, lai baudītu īstu dzīves greznību. Bet vai tik patīkamās sevis lutināšanas procedūras var kļūt arī par īstu sodību? Ticiet vai nē, izraušanās no savas ierastās ikdienas un nokļūšana pavisam citā realitātē būs gana šokējoša abām dāmām! Izbaudi visekstrēmākās emocijas jaunajā realitātes šovā “Špilkas un galošas” jau no 11. jūlija darba dienās plkst. 17:30 tavā televīzijā “STV Pirmā!”

Noziegumiem pa pēdām Maiami tveicē dodas Horācijs Keins un CSI komanda

Jau no 11. jūlija darbdienās plkst. 22:00 “STV Pirmā!” aicina uz tikšanos Maiami karstajās smiltīs! Kur kaislīgas ballītes un sakarsēti prāti, tur nakts aizsegā risinās arī nervus kutinoši noziegumi. Tos šķetināt  dodas vīrišķīgais detektīvs Horācijs Keins ar savu superkomandu, kurā darbojas Kalija Dukeina, skaistule ar specialitāti ballistikā, kas prot vairākas valodas, Ēriks Delko, zemūdens izmeklēšanas  eksperts, kurš pārzina visus Floridas ūdenstilpju nostūrus, un citi tikpat jaudīgi eksperti. Tomēr šī sezona komandai būs patiešām dramatiska. Eksplozijā ies bojā viens no komandas biedriem, bet daži kolēģi izlems likt punktu savai karjerai. Vai CSI izmeklētājiem izdosies turpināt darbu tik sarežģītos apstākļos? Pasaulslavenais seriāls “CSI Maiami” no otrdienas līdz ceturtdienai plkst. 22:00 Tavā televīzijā “STV Pirmā!”

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.