1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

10 lēmumi, kurus pēc desmit gadiem tu, iespējams, nožēlosi

 

she by Marta Syrko on 500px.com

„Ja vien…” šie divi vārdi bieži vien iesāk ne visai patīkamas atziņas. Zemāk ir apkopots saraksts ar desmit lēmumiem, kurus pēc desmit gadiem, tu, iespējams, nožēlosi. Bet tev ir iespējas no tā izvairīties!

Valkāt masku, lai atstātu iespaidu uz citiem. Ja uz sejas, ko tu rādi citiem, vienmēr ir uzvilkta maska, tad kādreiz no tās var palikt… nekas. Kad tu pavadi daudz laika domājot par to, ko par tevi nodomās citi, tu ātri vien aizmirsti, kas patiesībā esi. Nevajag baidīties no apkārtējo nosodījuma, jo visiem tāpat nekad nebūs labi.

Dzīties pēc sveša sapņa. Dzīves grūtākais uzdevums – atrast sevi. Otra grūtākā daļa – būt laimīgam ar to, ko atrodi. Ja tev apkārt ir cilvēki, kuri tev nepiekrīt, tas nav slikti. Tas nozīmē, ka tu stingri stāvi uz zemes un ej savu ceļu. Nevajag iet līdzi kādam tikai tāpēc, ka redzi, ka viņš ir laimīgs. Tā ir viņa laime, nevis tavējā.

Uzturēties sliktā kompānijā. Nevienam neļauj ievilkt sevi sliktās situācijās. Dzen tādus cilvēkus tālāk projām no sevis. Atceries, turēties tālāk no sliktiem cilvēkiem nav izvēle, bet gan pienākums.

Būt par patmīlīgu egoistu. Dzīve ir pilna ar labu darbu un cilvēku. Cilvēkus, kuri iedvesmo un dara labu, atceras vēl ilgi pēc tam, kad viņu nav starp dzīvajiem. Tas, ko tu izdari sev, aiziet kopā ar tevi. Tas, ko tu izdari citiem, paliek šajā pasaulē…

Izvairīties no izaugsmes iespējām. Tev ir jāatlaiž vecais, lai atbrīvotu ceļu jaunajam. Pagātne ir aizgājusi, un atpakaļ nenāks. Ja tu esi to sapratusi, ir pienācis laiks spert soli uz priekšu, un tieši tas aizvedīs tevi pie panākumiem.

Padoties, kad kļūst par grūtu. Nebūs kļūdu, nebūs arī rezultātu. Pat, ja nesanāk tā, kā tu vēlies, tas nav iemesls padoties un nolaist rokas. Notici tam, ka tu vari, un dodies tālāk. Tas, kurš kustās uz priekšu, uzvar.

Mēģināt kontrolēt katru sīkumu. Dažreiz ir vienkārši jāatslābinās un jāļauj visam iet savu ceļu. Dziļi ieelpo un koncentrējies. Tu nevari zināt, kas notiks, bet tāpēc tev nav jāpavada visa dzīve baidoties, ka notiks kaut kas slikts.

Saņemt mazāk, nekā esi pelnījusi. Esi pietiekami spēcīga, lai ietu uz priekšu, un pietiekami prātīga, lai gaidītu to, ko esi pelnījusi. Dažkārt mēs krītam, bet tikai tāpēc, lai pēc tam celtos vēl augstāk. Nepadodies.

Visu laiku gaidīt, kad pienāks rītdiena. Problēma ir tajā, ka tu pastāvīgi domā par to, ka tev būs daudz laika, lai realizētu savus mērķus. Bet reiz tu pamodīsies un sapratīsi, ka tev vairs nav laika darīt to, par ko sapņoji, jo visu laiku domāji uz priekšu.

Būt slinkai un neizteiksmīgai. Pasaule tev neko nav parādā. Tev pašai pasaulei ir kaut kas jādod. Pārstāj akli sapņot un sāc rīkoties. Kontrolē savu dzīvi. Ir muļķīgi sēdēt un gaidīt, kad kaut kas notiks pats par sevi.

 

 

Avots: Selfgrowth.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.