Foto: Food.com

Vasara ir īstais laiks, kad zemenes var likt gandrīz jebkurā ēdienā. Kāpēc gan ar tām neatsvaidzināt brokastu salātus?

Sastāvdaļas:

Salātiem: 1 galviņa salātlapu, 1 gurķis, ½ glāze zaļo lociņu, 60 grami zemeņu.

Mērcei: 4 ēdamkarotes šķidra medus, 4 ēdamkarotes augu eļļas, 3 ēdamkarotes balzamiko etiķa, 1 tējkarote magoņu sēklu.

Pagatavošana:

Sajauc traukā sagrieztās salātlapas ar gurķi, lociņiem un zemenēm. Mērcei paredzētās sastāvdaļas sajauc atsevišķā traukā. Salātus ar mērci pārlej neilgi pirms pasniegšanas.

Labu apetīti!

 

Avots: Lifehacker.ru

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?