2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Vasarīga recepte: Zaļie salāti ar zemenēm

 
Foto: Food.com

Vasara ir īstais laiks, kad zemenes var likt gandrīz jebkurā ēdienā. Kāpēc gan ar tām neatsvaidzināt brokastu salātus?

Sastāvdaļas:

Salātiem: 1 galviņa salātlapu, 1 gurķis, ½ glāze zaļo lociņu, 60 grami zemeņu.

Mērcei: 4 ēdamkarotes šķidra medus, 4 ēdamkarotes augu eļļas, 3 ēdamkarotes balzamiko etiķa, 1 tējkarote magoņu sēklu.

Pagatavošana:

Sajauc traukā sagrieztās salātlapas ar gurķi, lociņiem un zemenēm. Mērcei paredzētās sastāvdaļas sajauc atsevišķā traukā. Salātus ar mērci pārlej neilgi pirms pasniegšanas.

Labu apetīti!

 

Avots: Lifehacker.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.