2 C
Rīga
piektdien, janvāris 22, 2021

Kad negribas parasto, ēd ogu zupu! Recepte, kas neatstāj vienaldzīgu

 

Foto: Food.com

Sastāvdaļas (četrām personām): 240 grami zemeņu, 240 grami upeņu, ¾ glāze apelsīnu sulas, 2,5 – 3 ēdamkarotes cukura, 4 bumbiņas citrusaugļu sorbeta, rotājumam – piparmētras lapiņas.

Pagatavošana:

Katlā liec ogas, apelsīnu sulu un cukuru. Gatavo uz vidējas uguns 4-5 minūtes vai līdz pirmajiem burbulīšiem. Ik pa laikam apmaisi. Ņem nost no uguns un ļauj zupai aptuveni 5 minūtes atdzist.

Kad zupa padzisusi, lej to trauciņos, katrā ieliec sorbeta bumbiņu un rotā ar piparmētru lapiņu.

Labu apetīti!

 

Avots: Lifehacker.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!