3.8 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

Divi noteikumi, kuri mainīs tavu privāto dzīvi uz visiem laikiem

 

Couple having fun with their skates and playful husky by Cristian Negroni on 500px.com

Izmet visas grāmatas. Pie velna visus padomus par to, kā tikt pie vīra. Ir tikai divi attiecību noteikumi, kuri patiesi strādā. Tie strādā vienlīdz labi gan sievietēm, gan vīriešiem. Savukārt tie, kas tos nezina, ir nolemti laika izšķiešanai nepareizajiem cilvēkiem.

Noteikums Nr.1 – Attiecībās ir jābūt viegli

Viegli ir jābūt jau no paša sākuma. No pirmajām minūtēm. Cilvēks, ar kuru tu jūties, kā ar veciem paziņām, der tev daudz labāk, nekā tie, kurus ir “jāatkož” ilgu gadu garumā. Vīrietis, kurš uzreiz izrāda par tevi interesi būs labāks, nekā tas, kuru vispirms ir jāapber ar uzmanības apliecinājumiem. Vienkārši – tātad labi. Sarežģīti – tātad slikti.

Nevajag cīnīties, nevajag nevienam izdabāt un nevajag skraidīt pakaļ. Ja to izdarīsi vienreiz, darīsi to visu laiku, bet atbildes vietā saņemsi… neko. Ja uzreiz neradās abpusēja interese un nesprēgāja dzirkstelītes, tas nozīmē, ka nekas lielisks tur nebūs. Nav tavs cilvēks. Sarežģītas attiecības der tikai tiem, kam ir garlaicīgi un kam ir daudz brīva laika. Visiem pārējiem ciešanas tikai bojā nervus.

Noteikums Nr.2 – Attiecībām ir jānes prieks!

Šim apgalvojumam nav nepieciešami pierādījumi. Tas vienkārši ir fakts. Līdz ko attiecībās vairs nav prieka, pārtrauc tās.

Nevajag pierast pie skaidrošanās, asarām un trauku plēšanas. Atstāj ilgas sarunas, aizliegumus un abpusējus apvainojumus. Tas nav normāli! Ta sir ceļš uz elli! Līdz ko attiecībās zūd prieks, tās kļūst bezjēdzīgas.

It kā jau šķiet vienkārši, bet daudzi cilvēki gadiem ilgi dzīvo tādos apstākļos. Viņi aizsit savu prātu ar nevajadzīgām problēmām. Tas nav jādara. Attiecības ir vajadzīgas, lai tava dzīve kļūtu labāka, nevis “tāpēc, ka visi tā dzīvo”, “ieradums”, “bērnu dēļ”, “varētu būt vēl sliktāk” utt.

Iegaumē šos noteikumus, un tu redzēsi, kā tava dzīve mainās uz labo pusi!

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.