1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Sievietes, kuras sevi ciena un novērtē, arī attiecībās uzvedas cienīgi

 

O by ChrisMVisuals on 500px.com

Zems pašvērtējums – tas ir tas, kas sievieti tur sliktās attiecībās, traucē iepazīt jauno un iekšēji iznīcina.

Augsts pašvērtējums, protams, negarantē laimīgas attiecības, bet tas palīdz saprast, ko viņa vēlas un ir pelnījusi, kā arī dod spēku aiziet, ja attiecības nav labvēlīgas.

Pārliecināta sieviete neanalizē – patīk viņa vīrietim vai, nē. Viņa pieņem, ka patīk. Viņa jūt, ka ir mīlestības cienīga un nešaubās tajā, ka kādam pret viņu varētu būt jūtas. Viņa zina, ka ir laba un tic, ka pareizais cilvēks to pamanīs. Viņas pašnovērtējums nav atkarīgs no tā, ko kāds cits par viņu domā.

Viņa saprot, ka, ja attiecības neizdevās, tad tā tam arī jābūt. Un, ne jau tāpēc, ka viņas izdarīja kaut ko nepareizi. Vienkārši ne visi cilvēki ir saderīgi. Tas nevienu nepadara par slikto, vienkārši tā gadās.

Pārliecināta sieviete nosprauž veselīgas robežas. Augsts pašnovērtējums un veselīgas robežas iet roku rokā. Tas nozīmē, ka sieviete savas vajadzības un emocijas liek pirmajā vietā un neuzņemas atbildību par citu emocijām. Viņa zina, kas ir pieņemami un kas, nē. Viņa rīkosies tā, kā uzskata par pareizu.

Viņa uzticas sev un saviem lēmumiem. Viņa prot patstāvīgi pieņemt lēmumus un ir gatava tikt galā ar jebkurām to sekām. Viņa dara to, ko uzskata par pareizu.

Viņa nelielās. Viņai nav vajadzības visai pasaulei klāstīt par to, cik labas ir viņas attiecības. Viņai nevienam nekas nav jāpierāda.

Viņa uzņemas atbildību. Par savu rīcību un emocijām. Viņa nevaino un nekaunina savu partneri par to, ka jūtas nelaimīga. Viņa neuzskata sevi par upuri. Viņa apzinās, ka viņas laiks ir viņas atbildība.

Viņa pieņem attiecības tādas, kādas tās ir, nevis tādas, kādām tām būtu jābūt. Viņa var būt attiecībās un ļaut tām ritēt savu gaitu – bez steigas un spiediena. Protams, ja viņa jutīs, ka attīstības nav, viņa aizies.

Viņa nepaliek sliktās attiecībās. Viņa nepacieš to, ka viņas neciena. Viņa nebaidās aiziet, kad jūt, ka attiecībām nav turpinājuma. Viņa nedomā, ka nevarēs atrast kādu labāku.

Viņa izvēlas atbildīgi. Viņa izvēlas gan ar prātu, gan ar sirdi, un tāpēc prot izdarīt pareizo izvēli. Pašpārliecināts cilvēks bieži vien pievelk līdzīgi domājošu.

 

Avots: Soulpost.ru

 

6 KOMENTĀRI

  1. kaa jau sievieteem, shis tas shai visaa putraa iet pretrunaa…
    un loti interesanti izklausas arii teksts -“Protams, ja viņa jutīs, ka attīstības nav, viņa aizies.” tas ir domaats kaa? Gaidiis kad viirietis to attistiibu biidiis viens? Vai varbuut tomeer kopaa ar viirieti straadaas pie attiistiibas lai nebuutu jaajuut ka nav attistiibas? 😀
    Lab ko tur daudz… sievietes ir un paliek sievietes… muzhiigaas gaidiitaajas, slinkes un viss ko runaa un arii dara iet pretrunaa…

  2. šajā rakstā attiecības tiek uztvertas kā lietišķs darījums. Un kur paliek mīlestība , jūtas, kas parasti uzšķauda veselajam saprātam?

  3. Pilnīgi pareizi, te jūtas tiek vērtetas virspusīgi, neskatoties uz to, kāda katrai sievietei ir pieredze un savs vērtējums par patiesām attiecībām!

  4. Pilnīgi pareizi, te jūtas tiek vērtetas virspusīgi, neskatoties uz to, kāda katrai sievietei ir pieredze un savs vērtējums par patiesām attiecībām!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.