9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kad gribas kaut ko jaunu – uzzini, kā atsvaidzināt savu mājokli “pa lēto”!

 

Neļauj budžeta ierobežojumiem stāties tavā ceļā, kad vēlies uzfrišināt savu mājokli. Zemāk apkopotās idejas tev izmaksās ļoti maz vai vispār ne centa!

Pārkārto mēbeles. Viens no efektīvākajiem un vienkāršākajiem veidiem, kā mājoklim piešķirt jaunu skatu, ir mēbeļu pārkārtošana. Iesākumā vari uzzīmēt plānu, kā tu vēlētos mēbeles pārstumdīt. Ja tu sāksi ar lielāko, tu manīsi, kā tavai telpai tiek piešķirtas jaunas apprises!

Pārstrādā vecās pudeles. Nevajag izlietotās stikla pudeles vienkārši izmest. Piešķir tām otro elpu un pārvērt tās par dekorācijām. Vīna pudeles var noklāt ar spīdumiem, notīt ar krāsainiem diegiem un pārvērst par gaumīgu vāzi. Ja tu vēlies spert lielāku soli, no zaļā vai zilā stikla pudelēm izveido lampu abažūrus!

Uzrīko ģenerāltīrīšanu. Mēs te nerunājam par iknedēļas ātro uzkopšanu, bet gan par kārtīgu “no stūra līdz stūrim” mājas beršanu. Putekļu noslaucīšana, spilvenu izmazgāšana un paklāju kārtīga iztīrīšana var pārvērst tavu mājokli līdz nepazīšanai.

Izmanto fotogrāfijas. Tās pavisam droši var pārvērst nelielās gleznās, apvienot kolāžās vai izvietot uz plauktiem jaunos rāmīšos. Iespēju ir daudz.

Pārkārto atvērtos plauktus. Radīt jaunu izskatu ne vienmēr nozīmē pirkt kaut ko jaunu. Dažkārt pietiek ar to, ka jau esošās lietas izkārto citā secībā.

Ienes mājā krāsas! Ziedi vāzē var diezgan efektīvi atsvaidzināt telpu. Virtuvē ienes dilles, baziliku, rozmarīnu… Izskatīsies jauki, bet smaržos vēl jaukāk!

 

Avots: Homelife.com.au

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.