10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Vai zini? Kā īss matu griezums ietekmē sievietes enerģētiku

 

Untitled by Anna Antonova on 500px.com

Mūsu senči piešķīra lielu nozīmi enerģētikai, kas iet cauri matiem. Gara bize tika uzskatīta par galveno sievietes aizsargu, bet ar laiku īsi mati sieviešu vidū kļuva arvien populārāki. Gan gariem, gan īsiem matiem piemīt dažādas enerģētiskās īpašības – gan labās, gan ne visai labās.

Nogriezt pagātni

Bioenerģētiķi un ezotēriķi uzskata, ka gari mati ir ne tikai sievietes rota, bet arī saikne ar Visumu un tā enerģiju. Visa sievietes enerģētika uzkrājas viņas matos, kas strādā kā pavadonis.

Diemžēl, ne visi mūsu dzīves notikumi nes sevī pozitīvu enerģiju. Gadās apstākļi, zaudējumi un traģēdijas, un šo notikumu enerģija uzkrājas mūsu “pavadonī”. Ja šos notikumus no sava enerģētiskā lauka neizslēgsim, pastāv iespēja, ka tie atkārtosies arī nākotnē.

Lai tā nenotiktu, var nogriezt matus un, līdz ar tiem, arī negatīvo pagātni.

Atbrīvoties no bailēm un šaubām

Pieticīgums un bezpalīdzīgums it kā rotā sievieti, bet dažreiz pieticīgums pārvēršas verdzīgumā, bet bezpalīdzīgums kļūst par fobiju, kas traucē dzīvot. Īss matu griezums un matu krāsas maiņa var palīdzēt sievietei kļūt drosmīgākai un izlēmīgākai.

Bailes no nākotnes vienmēr nāk no pagātnes. Nogriežot nevajadzīgo informāciju, kas mūsos iedzen bailes, mēs speram soli pretīm harmonijai sevī.

Kāpēc īss matu griezums var būt bīstams?

Ja neseko līdzi mēness kalendāram (optimālajam matu griešanas laikam) vai arī tev piemīt vāja enerģētika, īsi mati var tev kaitēt.

Pirmkārt, matus griezt nevajadzētu slimošanas vai personīgu pārdzīvojumu laikā. Jaunais matu griezums neaizgaiņās slimību vai sirdssāpes, bet tu sevi enerģētiski novājināsi, tāpēc problēmu sekas izjutīsi izteiktāk.

Tāpat nevajadzētu ļaut griezt tavus matus cilvēkam, kurš slimo, ir ar atkarībām vai vienkārši tev nepatīk. Var notikt tā, ka friziera problēmas un slimības pāriet tev. Lūk, tā…

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.