0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Viņš vienkārši nav tava laika vērts. Lūk, kas to pierāda!

 

Young thoughtful woman relaxing on bench in city park. by Matej Kastelic on 500px.com

Ir daudz tādu vīriešu, kuri neprot apieties ar sievietēm, neizrāda pietiekamu interesi un vienkārši nav attiecību tips.

Tikai ir jāmāk savlaicīgi pamanīt, ka vīrietis, kuram tu velti savu uzmanību, nav tās vērts.

Vīrietis, kurš tev nedēļas garumā raksta katru dienu, tad uz 10 dienām apklust un atkal uzraksta īsziņu tā, it kā viss būtu normāli – “Piedod, biju aizņemts darbā. Kā tev iet?” – neticami, bet, ja viņam ir laiks aiziet uz tualeti, viņam ir arī laiks atsūtīt tev īsziņu, jo tu zini, ka, kamēr viņš bija tualetē, noteikti skatījās telefonā.

Vīrietis, kurš izsaka greizus komplimentus – “Tu izskaties seksīgi ar iztaisnotiem matiem” vai “Tu izskaties lieliski Instagram bildēs”. Tas ir tāpat kā pateikt, ka viņam tu patīc tikai tad, kad tava seja ir pārbāzta ar filtriem – un kādēļ gan lai tev būtu jātērē liela nauda salonā, lai tikai izpatiktu viņa standartiem? Tas nav to vērts.

Vīrietis, kurš nezina, ko pats vēlas – ja viņš nespēj domāt par jūsu nākotni vai kaut vai vienkārši par tevi – iespējams, labāko lietu, kas viņa dzīvē ir notikusi – viņš nav tava laika vērts. Tu esi pelnījusi vīrieti, kurš zina, kurā virzienā skatīties un, jā, pareizi, vīrieti ar smadzenēm.

Vīrietis, kurš neprot plānot – “Čau, esmu tavā rajonā, tad mēs tiekamies pēc kāda laika?” – “Vēl nezinu, esmu mājās pie drauga, skatāmies filmas.” Ja viņš nespēj ar tevi satikties svētdienas pēcpusdienā, iedomājies, kas notiks, kad centīsies iepazīstināt viņu ar saviem vecākiem vai arī izplānot kopīgu atvaļinājumu.

Vīrietis, kurš tikai raksta, bet nekad nezvana – īsziņas ir domātas cilvēkiem, kuri baidās no verbālas komunikācijas un tikai brīžiem, kad sazvanīšanās nav iespējama. Un kādēļ lai tu vēlētos būt kopā ar vīrieti, kurš nevar pat parunāt ar tevi?

Vīrietis, kuram nekad nav naudas – “Vai tu vari paņemt līdzi vakariņas/šis taksis uz pusēm/nopirksi biļetes uz filmu?” Tu varbūt esi mīļa un to visu arī vienmēr dari, tomēr tu neesi viņa bankomāts. Nav gluži tā, ka vīrietim vienmēr būtu jāizmaksā, tomēr nav pareizi, ka to vienmēr dara sieviete.

 

Avots: Marieclaire.com / Zeltene.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.