1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Dzīvē noderēs: Kā tu jutīsies, kad būsi kopā ar īsto cilvēku

 

Couple Sitting on Mountain Side, Bernese Oberland, Switzerland by Radius Images on 500px.com

Varbūt arī pasaulē nav tādas lietas, kā ideāla mīlestība, bet tu noteikti esi pelnījusi tuvāko, kas tai var būt. Tev ir vajadzīgs kāds, kas regulāri liks tev justies:

Cienītai. Tavas idejas, tavs viedoklis un tavas vērtības viņš neapšauba un neapsmej, bet gan ciena. Pat tad, kad viņš tev nepiekrīt, tu zini, ka viņš tevi ciena.

Mīlētai. Neraugoties uz to, kas notiek jūsu attiecībās, viņš tevi mīl. Tev ir vajadzīga mīlestība, kas spēj piedot, kas ir laipna, saprotoša un patiesa. Katru dienu tev būtu jājūt, ka tev ir paveicies ar to, ka vari justies mīlēta.

Patīkami satrauktai. Un ne tikai attiecību sākumā. Jums būtu jāmeklē piedzīvojumi un tev būtu jāpriecājas viņu sagaidīt mājās pēc darba katru dienu.

Skaistai. Gan brīžos, kad tu ļoti centies, gan brīžos, kad tu vienkārši „plūsti pa straumi”.

Spēcīgai. Tev dzīvē ir bijis grūti, bet tu vienmēr esi spējusi piecelties. Viņš tavā dzīvē ir kā bruņas, kuras tev nemaz nav vajadzīgas. Viņš nekad nemēģinās glābt tevi. Viņš palīdzēs tev glābt pašai sevi.

Iedvesmojošai. Viņam būtu tev jāatgādina tas, ka tu viņu padari par labāku cilvēku, ka tevis dēļ viņš vēlas vēl vairāk attīstīties un uzlabot vidi ap sevi. Tu viņu iedvesmo dzīvot!

Atbalstītai. Viņam ir jābūt tavam lielākajam fanam un „karsējmeitenei” . Tev nav jāšaubās par to, ka viņš vēlas, lai tu sasniedz vairāk. Tev ir vajadzīgs partneris, kurš tevi uzmundrinās un noķers, kad tu kritīsi.

Ievainojamai. Vienīgais veids, kā pieņemt patiesu mīlestību ir, atvērt savu sirdi pilnībā. Ielaist kādu savā sirdī ir bailīgi, bet ar viņu tu zini, ka pat lielākie noslēpumi būs drošībā.

Seksīgai. Dzīvē ir arī daudz svarīgāku lietu par vienkāršu fizisko pievilcību, bet viņam būtu tev jāparāda, cik ļoti viņš tevi vēlas un cik ļoti viņam patīk tavs ķermenis.

Drošībā. Pasaule ir bailīga vieta, un dažkārt mūs satriec grūti laiki un traģēdijas, pēc kurām mēs jūtamies nobijušās un vienas. Viņam ir tev jāparāda, ka, neraugoties ne uz ko, tev ir droša vieta, kur atgriezties. Tev ir klēpis, kurā ierāpties un paslēpties…

Dzīvai. Labākā mīlestība ir tā, kura ļauj tev justies dzīvai! Tas tevi uzmundrina un paver jaunu skatu uz pasauli. Tev ir jāspēj ieskatīties viņa acīs un redzēt tur tajās savu nākotni. Tu zini, ka tava dzīve ar viņu ir labāka.

 

Avots: Bolde.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.