10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Recepte: Pankūkas ar āboliem un bumbieriem

 

Sunday breakfast ! by Nikos Gavalas on 500px.com

Kraukšķīgas pankūkas ar sulīgu pildījumu…

Sastāvdaļas (porcija diviem):

Mīklai: 1 glāze piena, 2 olas, 1 ½ ēdamkarotes cukura, ½ tējkarotes sāls, 3 ēdamkarotes sviesta, šķipsniņa vaniļas cukura, 1 glāze miltu.

Pildījumam: 1 ābols, 2 bumbieri, pūdercukurs – pēc gaumes.

Pagatavošana:

Sagriez ābolu un bumbieru ne pārāk sīkos gabalos.

Katlā ielej ūdeni, liec iekšā augļus un vāri uz lielas uguns. Kad ūdens sāks vārīties, samazini temperatūru un atstāj vārīties vēl piecas minūtes.

Kamēr augļi vārās, gatavo mīklu. Blenderī sajauc kopā olas un pienu. Katras 10 sekundes pievieno jaunu sastāvdaļu: cukuru, sāli, sviestu, vaniļas cukuru, un blenderē, kamēr masa kļūst vienmērīga. Pēc tam lej masu bļodā ar miltiem. Samaisi.

Uzsildi pannu un cep pankūkas!

Kad tās gatavas, liec virsū augļus un rullē ciet. Virsū uzber pūdercukuru.

Labu apetīti!

 

Avots: Lifehacker.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.