1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Septiņi „randiņošanas” likumi, kuros patiesi būtu vērts ieklausīties

 

Couple Sitting And Talking In Wine Bar Together by Guerilla Images on 500px.com

Randiņošana šķiet samērā vienkārša nodarbe: tu kādu satiec, parunājies par dzīvi, ja jūs labi satiekat, jūs turpināt tikties. Ir tikai viena problēma – dažiem cilvēkiem patīk spēlēt spēles, un šīs spēles var pamatīgi sajaukt prātu. Pietiks! Zemāk ir apkopoti 12 randiņošanas likumi, kuriem būtu jāseko:

Sper kādus soļus vēlies. Aicini vīrieti uz otro randiņu, ja nevēlies gaidīt, kamēr to izdarīs viņš. Piedāvā viņam palikt pie tevis pa nakti, ja tu to patiesi vēlies. Kas teica, ka tev ir pacietīgi jāgaida, kamēr viņš uzrakstīs pirmais? Nav! Ja vēlies, dari to pati! Tev nevienam nav jāatskaitās un nav vienas „pareizās” formulas tam, kuram no diviem būtu jāsper kurš solis.

Izklaidējies. Randiņiem būtu jābūt jautriem, un nav katrā no tiem jādomā par to, vai šis vīrietis varētu būt potenciālais tavu bērnu tēvs. Vienkārš baudi mirkli! Domā par jautrību!

Nesalīdzini jaunos vīriešus ar saviem bijušajiem. Tā nav tava nākotnes vīrieša vaina, ka reiz kāds cits salauza tavu sirdi. Nevaino viņu un noteikti nesalīdzini. Viņš ir pilnīgi cits cilvēks ar pilnīgi citiem nodomiem.

Dari, ko vēlies un nekonsultējies ar draugiem. Jā, tavi draugi vēl tev labu, bet tas nenozīmē, ka viņu padomi vienmēr būs tie labākie. Tev pašai būtu jāzina, ko viņam atbildēt, tev pašai būtu jāzina, ko vilkt uz otro randiņu un vai būtu pieklājīgi viņu uzaicināt pie sevis ciemos. Tā ir tava dzīve un tavas izvēles!

Nestāsti draugiem par jauno vīrieti uzreiz pēc pirmā randiņa. Jā, varbūt tiešām viņš ir ļoti jauks, un randiņš bija satriecošs, bet nevajag uzreiz par to kladzināt draugiem. Varbūt otrā randiņa nemaz nebūs. Nestreb karstu un pasaudzē sevi no apkaunojošiem jautājumiem no sērijas „Kur palika tas jaukais puisis, par kuru stāstīji?”.

Neuztver otro un trešo randiņu pārāk nopietni. Jā, varbūt tas šķiet kaut kas īpašs, jo, kurš gan ietu uz otro randiņu ar cilvēku, ja nav nekādas intereses? Patiesībā otrais un trešais randiņš ir vienkārši, kā vēl viena iespēja pārliecināties – ir interese vai tomēr, nē.

Saglabā pozitīvu prātu! Arī tad, ja tas jaukais puisis tev atsaka un nevēlas otro randiņu. Mēs visi esam cilvēki ar izvēles tiesībām, un gan jau arī tu kādam esi atteikusi. Nezaudē savu piedzīvojumu garu, jo katrs randiņš ir jauna pieredze. Ar katru nākamo tu pietuvojies tam, ka satiksi to īsto un vienīgo!

 

Avots: Bolde.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.