6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā paaugstināt attiecību un seksa kvalitāti? 6 vienkārši padomi

 

Lingerie by Clara by Tony Romero on 500px.com

Internetā ir pieejams liels daudzums dažādu gan rakstisku, gan vizuālu materiālu par to, kā seksuālo dzīvi padarīt kvalitatīvāku. Mēs šo meklēšanu atvieglosim, tāpēc piedāvājam sešus vienkāršus padomus:

Skūpsties

Tas ir tik vienkārši un tik svarīgi… Skūpsti partneri no rītiem, kad viņš dodas uz darbu, un vakaros, kad viņš nāk mājās. Tas palielinās kopējo attiecību kvalitāti. Tas ir veids, kā pastiprināt saikni vienam ar otru un varbūt pat uzvilināt uz domām par to, kas sagaida vakarā…

Apmeklē intīmpreču veikalu

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā atsvaidzināt seksuālo dzīvi, ir nopirkt kaut ko jaunu. Tas ne tikai attiecībās ienes dažādību, bet arī atmodina ziņkāri un seksuālo dzīvi piepilda ar jaunu enerģiju.

Apmierini sevi

Partnera esamība nekādi netraucē pašapmierināties. Tas ir veselīgi gan organismam, gan garastāvoklim, kā arī sniedz patīkamas izjūtas.

Uzturi kārtību

Ir patīkami uzturēties istabā, kurā valda kārtība, pa grīdu nemētājas mantas un nekas nenovērš uzmanību. Pēc uzkopšanas izslēdz televizoru, datoru, telefonu un neskaties pulkstenī. Tas ļaus patiesi baudīt brīdi ar partneri.

Nekoncentrējies uz orgasmu

Sekss nav tikai orgasma sasniegšanai. Apskauj partneri, uztaisi viņam erotisko masāžu, izbaudi katru viņa ķermeņa centimetru. Tu jutīsi, ka gūsti patiku no tā, ka radi patiku partnerī.

Padari seksu par prioritāti

Jūsu ķermeņi to vēlas, tāpēc būtu tikai loģiski, ja seksuālā dzīve būtu jūsu dzīves augšgalā, nevis kaut kur aizmirsta pašā apakšgalā. Nav svarīgi, cik bieži jūs to darāt. Svarīgi ir tas, kā jūs procesa laikā un pēc tam jūtaties, un ko darāt, lai neviens nepaliktu apdalīts.

 

Avots: Cosmo.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.