9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Lasītāja Marta dalās pieredzē, meklējot labāko savai sejas ādai

 

 

Nekad iepriekš nebiju rakstījusi šāda veida atsauksmes, pat komentārus par skaistumkopšanas produktiem atstāju ļoti reti, gandrīz nekad, bet šis produkts un tā sniegtie rezultātiatstāja uz mani ļoti lielu iespaidu. Tieši tāpēc vēlos ar savu jaunatklājumu padalīties arī ar Jums!

Līdz šim, kā jau liela daļa sieviešu, iegādājos nedārgus sejas kopšanas līdzekļus lielajās veikalu tīklu ķēdēs. Tā, lai lieli līdzekļi nebūtu jāiegulda, bet tomēr kaut kas uz sejas tiktu smērēts. Protams, nekādus uzlabojumus manai sejas ādai tas nedeva. Jā, āda tika mazliet mitrināta un tas ir labāk nekā nekas, taču tas arī viss.

Protams, laiks dara savu un manas ādas stāvoklis labāks nekļuva. Tieši otrādi – grumbas sāka veidoties arvien pamanāmākas, sejas āda bija zaudējusi savu agrāko elastību un spožumu. Tad arī beidzot nolēmu ieklausīties kosmetoloģes padomā un izmēģināt ko jaunu – C-Vit sejas krēmu no Sesderma.

Jā, produkts ir dārgāks nekā tie, kurus biju lietojusi iepriekš, taču ne mirkli nenožēloju par iztērēto naudas summu, jo rezultāti ir acīmredzami un par tiem varat pārliecināties arī Jūs, apskatot attēlus, kuros redzama mana sejas āda pirms C-Vit krēma lietošanas un kādu laiciņu pēc tam.

Ar šo vēlos pateikt, ka uz sevi ekonomēt nedrīkst! Mums visām ir jārūpējas par sevi, pat ja tas nozīmē izlaist kādu reizi, kad jādodas uz restorānu, tā vietā ieguldot šo naudu sevī. Un jo ātrāk katra no mums, mūžam jaunajām un skaistajām meitenēm, to sapratīs, jo labāk!

Marta

 

Ja arī Tu vēlies dalīties savā pieredzē par kādu skaistumkopšanas produktu, sūti mums savu atsauksmi: diana@dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.