13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Kad tu jūti, ka neesi pietiekami laba, atceries šīs četras lietas

 

СПб by Marat Safin on 500px.com

Justies nepietiekami labai ir nepieciešams, lai tu varētu kļūt tāda, kādai tev ir jābūt

Tas var izklausīties dīvaini, bet tā vajag. Kad tu tā jūties, nenoliedz to. Atzīsti to. Dažreiz mums ir tendence pieturēties pie kaut kādiem ideāliem: mums ir jābūt tādiem vai citādiem, – un tāpēc nevaram peņemt to, kas mēs esam. Izklausās sarežģīti, bet tad, kad tu to sajutīsi, tu sapratīsi. Tev vēl ir, uz ko tiekties.

Rūpīgi izvēlies savas domas

Lielākajā daļā gadījumu mūsu galvenais ienaidnieks esam mēs paši. Problēma rodas tad, kad tu nepiedomā, ko par sevi domā. Vēl grūtāk ir tad, kad tu šīm domām ļauj ņemt pār sevi virsroku. Netici visam, ko tu domā.

Ir ļoti svarīgi mainīt to, kā tu domā par sevi. Koncentrējies uz pozitīvo. Viss sākas un beidzas ar izvēli. Izvēlies savas domas prātīgi, un tu redzēsi, kā tas tevi ietekmēs.

Tavas neveiksmes neraksturo tevi

Tu raksturo sevi.

Kad mēs ciešam neveiksmi, tad visbiežāk vainojam sevi un šaubāmies par savām spējām. Dažkārt par sākam ienīst sevi par to, ka neesam pietiekami labi. Pēc tam sākam ticēt, ka esam nožēlojamākais cilvēks pasaulē. Bet tā nav. Neļauj neveiksmēm runāt tavā vietā.

Neveiksmu rētas vienmēr būs ar tevi, bet viss pārējais ir atkarīgs no tā, kā tu uz tām skatīsies. Lai tie ir tava spēka simboli. Neveiksmes padarīja tevi par citu cilvēku. Labāku.

Negaidi citu cilvēku novērtējumu

Kad citi cilvēki pieņem tevi un tavus lēmumus, tu jūties lieliski. Bet, kad viņi saka kaut ko negatīvu, tu jūties kā niecība. Nevajag tērēt tik daudz laika un pūļu, lai uzklausītu to, ko citi par tevi domā. Visiem tāpat neizdabāsi.

Patīk tev tas vai, nē, bet cilvēki vienmēr atradīs kaut ko, par ko sūdzēties. Pat, ja tu visu darīsi tā, kā viņi to vēlas. Galu galā apmierināts nebūs neviens. Labāk atbrīvojies no domas par to, kādu tevi grib redzēt apkārtējie. Dzīvo to, kā pati vēlies.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.