2.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Pazīmes, kas liecina, ka sieviete vīrieti mīl vairāk, nekā viņš viņu

 

Cilvēku jūtas ir grūti izmērīt. Taču dažkārt līdzsvara trūkums ir acīmredzams. Ja sieviete vīrieti mīl vairāk, nekā viņš viņu, tad viņa nonāk ne tajā ērtākajā pozīcijā. Kā atpazīt šādu situāciju?

Tu dari visu, ko viņš lūdz. Tu vienmēr esi viņa rīcībā, neatkarīgi no tā, ko viņš tev lūdz. Tu maini savus brīvdienu plānus, jo viņš teica, ka grib iet uz kino vai braukt pie saviem vecākiem uz laukiem. Viņš izmanto tavu labo sirdi, bet tu pret to neiebilsti, jo, gal galā, tu vēlies parādīt to, cik svarīgs viņš tev ir. Visu savu dzīvi tu pakārto viņam, bet viņš pat nespēj to novērtēt un „atmaksāt” ar to pašu.

Visbiežāk tu zvani un raksti pirmā. Viņš sola, ka piezvanīs, uzrakstīs, sazināsies ar tevi, bet pēc tam to nedara. Rezultātā tu esi tā, kas izrāda iniciatīvu. Kad jūs tiekaties, viņš atrod atrunu tam, kāpēc nesazinās ar tevi biežāk. Tikai nekas pēc tam nemainās.

Tu atceries svarīgos notikumus, bet viņš – nē. Tu atceries jūsu pirmo tikšanos, pirmo skūpstu. Tu pat detalizēti spēj aprakstīt pirmās tikšanās vietu. Tu atceries par gadadienām un centies tās kaut kā nosvinēt. Tavs partneris gan to aizmirst, bet, ja arī atceras, tad saka, ka tas nav nekas svarīgs. Viņš nesaskata jēgu svinēt tādas dienas.

Tu esi tikšanās reižu iniciatore.  Dažkārt jūsu tikšanās aprobežojas ar vienu reizi nedēļā, un tāpat, jo tu vēlējies tikties. Ir skaidrs, ka radošums ir tavā pusē – tu plāno kopīgos braucienus, pērc teātra biļetes, meklē jaunas vietas, kur doties. Viņam gan ir viena vieta, kur viņš tevi aicina: pie sevis mājās.

Viņš par tevi zina visu, bet tu par viņu gan, nē. Ar laiku tu viņam atklājies arvien vairāk, bet viņš gan izvēlas to nedarīt. Viņš izvairīgi atbild uz taviem jautājumiem vai arī atbild īsi un neieinteresēti.

Tu zini, ka viņa dzīvē jau bija viņam svarīga sieviete. Viņš nevēlas par to runāt vai arī atrunājas ar dažām neko neizsakāmām frāzēm. Pastāv risks, ka tu viņam esi sieviete, kurai blakus viņš vēlas aizmirsties un būvēt jaunu dzīvi. Pacenties noskaidrot, kas notika patiesībā, un tad tu varēsi viņam tieši pajautāt, vai tu esi „iekritusi viņa sirdī” vai arī esi vienkāršs plāksteris, kuru pēc laika noplēsīs un izmetīs.

 

Avots: Signorina.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.