9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Recepte lieliskām vakariņām: Vistas fileja marinādē

 

grilled chicken fillets by Mara Zemgaliete on 500px.com

Sastāvdaļas: Vistas fileja, sarkanvīna vai balzamiko etiķis, kaltēti garšaugi, sinepes, sīpoli, olīveļļa, sāls un pipari.

Pagatavošana:

Marinādes pagatavošanai būs nepieciešams maiss gaļas cepšanai. Tajā sajauc kopā 2 ēdamkarotes etiķa, 2-3 tējkarotes kaltēto garšaugu (derēs timiāns, oregano, rozmarīns), 2 ēdamkarotes sinepju, 4 ēdamkarotes smalki sagrieztu sīpolu, 4 ēdamkarotes olīveļļas, sāli un piparus pēc gaumes. Kārtīgi samais un atstāj uz nakti ievilkties.

Kad marināde gatava, liec tajā iekšā vistu un turi ledusskapī diennakti.

Cepamtrauku apsmērē ar olīveļļu vai izklāj foliju. Liec tajā vistu.

Cep 180°C aptuveni 30 minūtes.

Lai labi garšo!

 

Avots: Lifehacker.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.