Sastāvdaļas: Vistas fileja, siers (pēc izvēles), bundža konservētu ananāsu, majonēze, eļļa cepšanai, garšvielu maisījums vistas gaļai, zobu bakstāmie kociņi.

Pagatavošana:

-Vistas fileju sagriež mazākos gabalos (bet ne pārāk) un izklapē.

– Sieru sagriež plānās šķēlēs, ananāsus – kubiņos.

-Ņem vistas fileju, uzsmērē nedaudz majonēzes, uzbez garšvielas, uzliek virsū siera šķēli un dažus ananāsa gabaliņus.

-Vistu sarullē un, lai pildījums nekristu ārā, rullīti nostiprina ar zobu bakstāmajiem kociņiem.

-Rullīti pārkaisa ar garšvielām un cep uz pannas no abām pusēm, līdz gaļa gatava (pēc tam var uz dažām minūtēm ielikt cepeškrāsnī).

Labu apetīti!

 
0 Comments

Leave a reply

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?