Sastāvdaļas: Vistas fileja, siers (pēc izvēles), bundža konservētu ananāsu, majonēze, eļļa cepšanai, garšvielu maisījums vistas gaļai, zobu bakstāmie kociņi.

Pagatavošana:

-Vistas fileju sagriež mazākos gabalos (bet ne pārāk) un izklapē.

– Sieru sagriež plānās šķēlēs, ananāsus – kubiņos.

-Ņem vistas fileju, uzsmērē nedaudz majonēzes, uzbez garšvielas, uzliek virsū siera šķēli un dažus ananāsa gabaliņus.

-Vistu sarullē un, lai pildījums nekristu ārā, rullīti nostiprina ar zobu bakstāmajiem kociņiem.

-Rullīti pārkaisa ar garšvielām un cep uz pannas no abām pusēm, līdz gaļa gatava (pēc tam var uz dažām minūtēm ielikt cepeškrāsnī).

Labu apetīti!

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?