8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

To stāsta arī psihologi: Kādi ir laimīgu pāru ieradumi?

 

Love by Ruslan Grigoriev on 500px.com

Centieties iet gulēt vienlaicīgi

Atceries jūsu attiecību sākumu, kad jūs nevarējāt vien sagaidīt to mirkli, kad būsiet gultā un varēsiet baudīt mīlestību. Laimīgie pāri cenšas atturēties no kārdinājuma iet gulēt katrs savā laikā. Viņi dodas gultā vienlaicīgi , pat, ja pēc kāda laika viens no viņiem klusiņām pieceļas, lai paveiktu savus darbus, netraucējot mīļotā cilvēka miegu.

Atrodiet kopīgas intereses

Pēc tam, kad norimst attiecību sākuma kaisle, daudz pāru saprot, ka viņiem nemaz nav tik daudz kopīgu interešu. Bet nevajag noniecināt kopīgi pavadītā laika nozīmi. Ja arī jums nav daudz kopīgu interešu, jūs tomēr varat atrast kaut ko, kas jums patiks abiem. Un neaizmirstiet par savām individuālajām interesēm – tā jūs ne tikai kļūsiet interesanti, bet arī šķietami būsiet mazāk atkarīgi cits no cita.

Ja jūs ejat kaut kur kopā – sadodaties rokās un ejiet blakus

Kad laimīgie pāri kaut kur iet, nekad nav tā, ka viens no partneriem iet pa priekšu, bet otrs soļo nopakaļ. Viņi iet sadevušies rokās, vai vismaz viens otram blakus.

Centies domāt par sava partnera labajiem darbiem, nevis meklēt kļūdas

Ja tu meklēsi savā partnerī tikai trūkumus, tu tos arī atradīsi. Vērs to citā virzienā un sāc meklēt labo! Laimīgie pāri sevi noskaņo tikai uz pozitīvo.

Apskaujiet viens otru

Jūsu ādai ir atmiņa uz “labajiem apskāvieniem” (mīlestība), uz “sliktajiem apskāvieniem” (vardarbība), un ” pieskārienu trūkumu” (vienaldzība). Un kad tu satieciess vai šķiries ar savu “otro pusīti”, pavadot viņu ar apskāvieniem, tu burtiski ienirsti “labajos apskāvienos”- un tie savukārt palīdz mums pārvarēt jebkuras likstas.

Katru rītu sakiet viens otram ”Es tevi mīlu” un “Lai tev šodien veiksmīga diena”

Tas ir lielisks veids, kā katru rītu saņemt “pozitīvu lādiņu” pacietībai, iecietībai un labam garastāvoklim.  Pateicoties tiem var viegli samierināties ar “korķiem” uz ceļa, garām rindām un citām nepatīkamām likstām.

Neaizmirstiet pajautāt viens otram “Kā tev iet?”

Neaizmirstiet laiku pa laikam piezvanīt uz mājām vai uz darbu, lai apjautātos kā iet. Tas ir lielisks veids, kā sagatavoties vakaram. Ja tavs vīrietis saka, ka darba ir daudz, viņš jau pusdienlaikā ir noguris un nokaitināts, parūpējies par to, lai mājās viņu gaidītu miers, mīļums un gardas vakariņas, nevis kārtējā zāģēšana par neiznesto miskasti.

Priecājaties, ja jūs redz kopā

Laimīgie pāri nekautrējas parādīties sabiedrībā kopā. Viņi necenšas norobežoties no apkārtesošajiem cilvēkiem, bet vienkārši grib parādīt, ka pieder viens otram un ir apmierināti ar to.

Lai jebkāda uzvedība jums kļūtu par normu, to vajag atkārtot ne mazāk kā 21 dienu, un, ja tas jums kļūs par uzvedības pamatu, iepriekš aprakstītie laimīgo pāru ieradumi padarīs arī jūsu attiecības veselīgas un laimīgas.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.